“Hyggelig besøk for to”

Estiatório Asíkiko
Vurdert som nr. 57 av 506 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Anmeldt 7. juli 2023 via mobile enheter

Hyggelig restaurant, verdt et besøk. Føltes ikke som en turistfelle. God service og hyggelige ansatte. Maten var veldig god - vi bestilte den lokale retten Kleftiko!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anja I

Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

En fantastisk restaurant, rimelig gresk mat med en elegant tvist.
Alltid hyggelig å være der med oppmerksomt personale og god stemning

Dato for besøk: mai 2023
Takk, T E
Anmeldt 30. april 2023 via mobile enheter

Spiste lunsj og hadde en fin opplevelse. Maten var innovativ og servicen upåklagelig. Servitørene var hyggelige og imøtekommende.

Dato for besøk: april 2023
Takk, kristinepalm
Anmeldt 11. oktober 2022 via mobile enheter

Etter 14 dager i Rethymnon og besøk på en del av byens bedre restauranter, er Asikiko etter vår erfaring, den klart best både på miljø/ stemning, hyggelig betjening, veldig god mat. Vi må gi den en klar «6» av 5 mulige. Vi gikk der opp til flere ganger for å være sikre på få et velsmakende måltid og en hyggelig opplevelse, og for å teste ut flere retter på menyen!

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, 34ingvart_
Anmeldt 4. oktober 2022 via mobile enheter

Flott beliggenhet rett ved gamle moskeen (musikkskole i dag) - fult restaurant,
Masse lokale folk (godt tegn) - saftig biff, god tzatziki og vennlig servitører! Ypperlig!

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Nicolas M

Reisende som så på Estiatório Asíkiko, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Estiatório Asíkiko? Del dine erfaringer!