Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (954)
Filtrer anmeldelser
954 resultater
Vurdering fra reisende
580
217
108
33
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
580
217
108
33
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 954 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Storglæsilegt!!!! Þjonustan afbragð, i annað sinn hja okkur ekki það siðasta. Besta hotel sem eg hef verið á þó ekki væri nema þjonustan GLÆSILEGT umhverfi og allt við hendina og maturinn vá mmmmm honum verður ekki með orðum lýst

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Gunnar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Διευθυντής på Grecotel Creta Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Gunnar S member,

Thank you for your review on Trip Advisor and for visiting Grecotel Creta Palace. It was our pleasure having you here!

We are very pleased to read, that you enjoyed once again your time with. It is very important to us the fact that you mention: "it's the best hotel you have ever been to". Thank you for this!

Cesare Pavese once said: ‘‘We do not remember days, we remember moments.’’ We do hope your experience in our resort has provided you with unforgettable ‘’moments’’ during your stay.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back to Grecotel Creta Palace. In this case please do not hesitate to contact me in advance for any wish you may have (Georgios.perantonakis@grecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet er utrolig fint, og det er kun få meter å gå ned til den private stranda. Supert at man får låne håndklær til både strand og basseng!
De ansatte yter god service, er blide og vennlige - men vi merka oss at innsatsen fra dem ble noe slappere utover uka. Der de i starten ikke kunne få gjort nok for oss, måtte vi etter hvert "mase" for å få kaffe til frokost. Frokosten har alt du kan drømme om, både av mat og drikke, det er reint og fint.

Da vi skulle sjekke ut ble vi møtt med et krav på over 40 euro for restaurant- og barregninger som noen andre hadde satt på vårt rom. Det løste seg heldigvis, men sier kanskje noe om at det er for enkelt å sette regningen på rommet.

Rommet var stort, fint og reint. Det trakk ned at det ikke var pose i søppelbøtta i et land der man ikke kaster dopapir i do. Den søppelbøtta føltes veldig ekkel, rett og slett.

Alt i alt et supert hotell der bare noen få ting trekker ned. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 333meretheb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Διευθυντής på Grecotel Creta Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018
Google-oversetting

Dear 333meretheb,

Thank you for visiting Grecotel Creta Palace and for sharing in detail your holiday experience in our resort! We are very happy to read, that you enjoyed our service, the accommodation and the beach.

At the same time we have taken into serious consideration all your comments about the final charges and will research the matter intern with all the relevant departments, in order to offer a much better service to our guests.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back to Grecotel Creta Palace.

With best regards

Georgios Perantonakis
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2017 via mobile enheter

Veldig flott hotel. Dette hotellet kan virkelig anbefales. Servicen på hotellet er fantastisk bra. Måten vi ble tatt i mot når vi kom var veldig hyggelig. Og det stoppet ikke der. Betjening gjør alt for at du skal trives. Vi hadde kun frokost, men den var God og med alt du kan tenke deg. Rommene er pent innredet og Rengjøres daglig. Damene som vasker på rommet er nøye og det lukter godt over alt. De Fyller opp med vannflasker og det du trenger av såper til dusjen.
Litt slitt utvendig ved bungalower.
Får pluss for stille og rolig område.
Hotellet har en super flott beliggenhet rett på stranden. Alltid nok med solsenger og rene hånkler tilgjengelig. Et tips er å Kjøpe badesko, eller bad med slippers. Mye kulestein i vannkanten som gjør det ubehagelig å gå barbent.
Ellers nydelig finkornet sand.
Mat og drikke kan du bestille på stranden. Bestiller du mat der, kommer de med et lite bord til deg ved solsengen. Ellers er det strandrestaurant hvis du vil ha et lite avbrekk fra sol og sand.
Vi tar ofte turen inn til byen på kvelden for å spise middag, det Koster 8 euro med taxi en vei, og tar ca. 5-10 min. til sentrum. Hotellet er behjelpelig med å bestille. Ellers er det restauranter på området. bra der også. Vi har heldigvis 3 dager igjen av vår ferie på dette flotte stedet.
Drar vi til Kreta neste år, kommer vi garantert tilbake til grechotel Creta Palace

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BeritB1964
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Creta_Palace, Operations Manager på Grecotel Creta Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2017
Google-oversetting

Dear BeritB1964,

thank you for visiting Grecotel Creta Palace and for this really wonderful review on Tripadvisor.

We are pleased to read that you still enjoy your time with us and we will certainly pass on your comments to the relevant teams, especially your feedback concerning the wonderful service you experienced at the hotel.

We are delighted to see that we exceeded your expectations and hope to have the pleasure of welcoming you back next year.
In this case, please do not hesitate to contact me in advance for any wish you might have (Georgios.peantonakis@grecotel.com).

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 3. juli 2017

Vi bodde der 11 dager i juni 2017. Totalt sett var oppholdet veldig bra - de ansatte var utmerket - veldig høflige og alltid smilende. Den private stranden var veldig bra - men hvis du ikke kom tidlig kunne det hende at du ikke fikk en solseng - det var ingen forstyrrelser fra folk som selger ting osv. . svært privat og og solsenger var svært komfortable med madrasser.
Maten under middagen var også veldig bra - ikke noe spesielt - og servicen, den var utmerket som servicen på hele hotellet. Frokosten var også OK - jeg har fått bedre, men ingenting å klage over.
Det eneste negative jeg kan huske var selve hotellrommet - det var ikke noe spesielt der - ingen leselys ved sengen og TV fungerte ikke ordentlig - men ingen av dette er viktig.

2  Takk, Einar G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com. Vis original
Creta_Palace, Operations Manager på Grecotel Creta Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2017
Google-oversetting

Dear Einar G,

many thanks for your nice review describing your holiday experience with us.
All our team was delighted to read that you enjoyed their service and friendliness.

Please rest assured that all other comments have been taken also on board and will be discussed with the responsible persons.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back to the Grecotel Creta Palace,
we thank you once again and remain

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2017 via mobile enheter

Virkelig ett fantastisk hotell, med alt man kan tenke seg på ett ferieparadis.

Svært hyggelig betjening som var varme og imøtekommende fra vi kom til vi dro hjem.

Eneste man bør være obs på er at det var en del støy fra barn, men det må man regne med når det er såpass mye fint for unger her.

Neste gang vi skal til Hellas, skal vi ta med ungen vår og mest sannsynlig være her.

Vil også nevne at det var utsøkt mat..! Glad for at vi kjøpte helpensjon.

Flott hotell!

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, SleggeAuto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
gperantonakis, Operations Manager på Grecotel Creta Palace Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2017
Google-oversetting

Dear SleggeAuto,

thank you for taking the time to review Grecotel Creta Palace on Tripadvisor.
What wonderful and kind comments!
Your feedback is more than important to us and we are pleased to hear that you enjoyed your stay with us.

Thank you once again and we would be honored if you will give us the opportunity to welcome you back to Creta Palace. In this case please do not hesitate to contact me in advance (Georgios.perantonakis@grecotel.com), if there is anything we can do to make your stay even more delightful.

With best regards

Georgios Perantonakis
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser