KristinogSverre
2.0 km fra Melmar
Flyplasstransport
Se flere hoteller i Rethymnon
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Fantastiske service, hyggelig betjening.
Bra renhold, nært til stranden. Enkel standard som passer ypperlig for de som ikke tilbringer all sin tid på hotellet når de ferierer.

Eneste minus med dette hotellet er sengen, den er for hard så jeg dovner bort noen ganger.

Dato for oppholdet: september 2018
2  Takk, Asmaer
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Hotel Melmar har en avslappende atmosfære. Søstrene som jobber i resepsjonen er veldig hyggelige og behjelpelige! Dette er ikke er luksushotell, men veldig koselig. Rent og fint. Alltid ledige solsenger. Bassenget er ikke veldig stort, men stort nok til antallet gjester på hotellet. Fin beliggenhet, ca 1,5 km fra sentrum. Masse restauranter i området.
Var bekymret for trafikkstøyen som er nevnt i flere anmeldelser, men det plaget ikke oss. Når verandadøren er igjen hører man nesten ikke noe

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Cecilie76
Anmeldt 28. august 2017 via mobile enheter

Vi likte oss godt her. Koselig lite basseng, bra rengjøring, koselig betjening. Nært stranden og spisesteder. Trekker ned med ned endel trafikkstøy. Og at området rundt hotellet var forsøplet. ( ikke hotellet eller gaten rett utenfor, det ble veldig fint holdt)

Dato for oppholdet: august 2017
2  Takk, 792liva
Anmeldt 21. august 2017 via mobile enheter

Jeg har tatt mor på 77 år med på ferie. Hotellet ble anbefalt av en kollega. APOLLO skrev riktig nok at det kunne være noe trafikkstøy, men ikke at det er ekstrem trafikkstøy 24 timer i døgnet. Vanlige høretelefoner hjelper ikke. Velger du dette hotellet må du ta med hørselsvern dersom du liker å sitte på en terasse når du er på ferie. Fra terrassen sitter du omtrent midt i en hovedvei og dekkes av støy og eksos. Så glem at det er mulig å nyte utelivet på terrassen. Hotellet har riktig nok rom som vender vekk fra veien, men dersom du bestiller en 2 roms leilighet uten å spesifisere rom, glem dette hotellet. Det verste jeg har bodd på etter mange år på Kreta. Har du luftveisproblemer, styr unna!!! Det eneste positive er gode senger, og hyggelig betjening. Bor du på rom i veien, har de valgt å gi deg gratis aircondition, men det er verdt å betale for det et annet sted. Aldri mer Melmar. Vivian fra Bergen.

Dato for oppholdet: august 2017
4  Takk, Vivian T
Anmeldt 16. juli 2017 via mobile enheter

Hotell med god service og hyggelig betjening. Bra renhold av rom og fellesareal inkl bassengområde. Vi hadde rom mot trafikkert vei, men med gratis aircondition var det ikke noe problem å sove med lukket balkongdør. De fleste rommene er mot bassenget hvor det er rolig. Fint bassengområde med solsenger, ikke konkurranse om solseng, alltid ledig solseng. Bra størrelse på bassenget, godt mulig å ta en svømmeøkt. Kort vei til fin sandstrand og 1,5 km til sentrum. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2017
4  Takk, 727bj_rnh