Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk Pizza ”
Anmeldelse av Italian Rethymno

Italian Rethymno
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Rethymnon
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Dette var godt, nydelig tynn bunn å skikkelig god topping. Koselig å sitte utenfor å se på folkelivet, enda mange turister her selv i disse Covid tider. Maten kom raskt å til en rimelig penge, anbefales

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Ankiapp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (437)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 437 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Kjempekoselig plass i gamlebyen. Intimt og koselig. Maten kom i en fart, rimelig og veldig godt. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, kolbj_rnl966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018

Liten Italiensk restaurant i gamlebyen av Rethymnon. Bestilte to små pizza, ein med kvit saus, bacon og sopp og ein med tomatsaus, pepperoni og barbeque saus. Begge hadde reine gode smakar og fantastisk botn, pepperonien vart vår favoritt av desse. 5 Euro per pizza var absolutt verdt prisen og metta 2 personar. Restauranten var populær og det var vanskeleg å finne bord, spesielt på kveldstid. Lite minus for uteserveringa som var trang og med spinkelt møblement.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 494atler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter bestilte hver sin liten pizza her i dag. Fikk veldig mye mat for en billig penge! Vi klarte ikke spise opp, så hadde holdt for oss to med 1 liten på deling. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 53siljed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Anbefales.
Blant den beste pizza eg har smakt...... til prisen av en grandiosa. Hurtig servering. Kjempe god pasta(carbonara).
Litt trangt lokale, men koselig.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, janaagerosvoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Italian Rethymno, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Italian Rethymno? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din