“Fantastisk Pizza ”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Dette var godt, nydelig tynn bunn å skikkelig god topping. Koselig å sitte utenfor å se på folkelivet, enda mange turister her selv i disse Covid tider. Maten kom raskt å til en rimelig penge, anbefales

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Ankiapp

Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Kjempekoselig plass i gamlebyen. Intimt og koselig. Maten kom i en fart, rimelig og veldig godt. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, kolbj_rnl966
Anmeldt 18. august 2018

Liten Italiensk restaurant i gamlebyen av Rethymnon. Bestilte to små pizza, ein med kvit saus, bacon og sopp og ein med tomatsaus, pepperoni og barbeque saus. Begge hadde reine gode smakar og fantastisk botn, pepperonien vart vår favoritt av desse. 5 Euro per pizza var absolutt verdt prisen og metta 2 personar. Restauranten var populær og det var vanskeleg å finne bord, spesielt på kveldstid. Lite minus for uteserveringa som var trang og med spinkelt møblement.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 494atler
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter bestilte hver sin liten pizza her i dag. Fikk veldig mye mat for en billig penge! Vi klarte ikke spise opp, så hadde holdt for oss to med 1 liten på deling. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 53siljed
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Anbefales.
Blant den beste pizza eg har smakt...... til prisen av en grandiosa. Hurtig servering. Kjempe god pasta(carbonara).
Litt trangt lokale, men koselig.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, janaagerosvoll

Reisende som så på Italian Rethymno, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Italian Rethymno? Del dine erfaringer!