Jan Erik H
Oslo, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juni 2024
Dato for oppholdet: mai 2024
Romtips: Gratis solstoler ved bassenget og der var det alltid plass
0.1 km fra Jason Apartments Hotel
0.4 km fra Jason Apartments Hotel
3.1 km fra Jason Apartments Hotel
Se flere hoteller i Rethymnon
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Helt supert opphold, litt for harde senger men fikk kjapt ekstra madrasser alle sammen. Frokosten helt grei. Gode drinker 👍 og god service fra alle ansatte. Helt suveren beliggenhet, ikke langt til stranda, og nærme Gamlebyen. Kommer gjerne tilbake 🥰

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Trip37126952099
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Bodde på Jason da jeg var på jentetur! Leiligheten vi fikk var romslig og veldig fin, med en utrolig utsikt! Personalet er veldig hjelpsomme og hyggelige! Nydelig beliggenhet i en utrolig flott by!
Dette hotellet anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 103hellel
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Jason er et helt greit leilighets hotell.
Du får det du betaler for,
Personalet er kjempe hyggelig og hjelper deg med det meste. De har en bra beliggenhet nærmere det aller meste.
Kommer helt sikkert tilbake

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, F9227HVroberth
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Vi har bodd flere ganger på dette hotellet, hovedsakelig på grunn av sentral beliggenhet mellom stranden og gamlebyen. Prisen er også ganske lav. Hotellet bærer preg av slitasje. Gammeldagse senger med harde madrasser og puter. Utsikt og størrelse på verandaer er svært varierende, de beste fra 3. etg og oppover med havutsikt. Ved vårt siste besøk hadde vi spurt om å få et av disse rommene 10 mndr i forveien og ble lovet at de skulle gjøre hva de kunne for å få det til. Når vi ankom ble vi tildelt et av de dårligste rommene, med utsikt rett inn i en strøm-transformator. De sa da at de ikke kunne love noen et spesielt rom.... Vi fikk byttet til noe mye bedre etter noen dager og diskusjoner. Det er såpass stor forskjell på leilighetene så det burde ha vært forskjellige priskategorier med mulighet for å velge. De ansatte i resepsjonen oppleves som likegyldige. Jeg hadde behov for en utskrift av en epost men det var det ikke mulighet for i resepsjonen, jeg ble henvist til en internettcafé i nærheten. Wifi fungerer best i bassengområdet og rom mot bassenget. Noen plasser fungerer det ikke i det hele tatt. Det forekommer maur på noen av rommene. Verdens koseligste vaskedame i 4. etg, hun er den beste av alle de ansatte, selv om renholdet er overfladisk. Bra med håndkleskift og sengetøy. Bassengområdet er greit nok men forstyrrende med bordtennis like ved. Oppsummert; greit nok for en uke eller to hvis man ikke har for høye krav.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, IngerS975
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet i 2 uker. Vi fikk en fin leilighet med havutsikt og hotellet har et koselig og rolig bassengområde.
Beliggenheten var super, i en rolig gate med kort avstand til både strand og sentrum.
Romservice var middels, håndkler ble skiftet annenhver dag, men gulvet ble ikke vasket så nøye, var skittent og ubehagelig for oss å gå barbeint. Vi savnet veldig(!) et "ikke forstyrr"-skilt, da romservice åpnet døra nesten hver morgen før vi hadde våknet og spurte når de kunne komme.
Dette var veldig masete!
Frokosten var stusselig, godt brød, men lite utvalg av pålegg. Flere av utvalgene var tørre og lite fristende. På toppen av dette hadde vi besøk av maur på gulvet hver dag, samt en kakerlakk i gardinen på soverommet som vi selv måtte håndtere etter beskjed fra resepsjonen.
Kan være vi var uheldig med oppholdet på hotellet, men vi synes standarden kunne vært foruten skitt på gulvet med maur og annet.

Dato for oppholdet: august 2017
2  Takk, anking3