ZenHotels.com
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 10 tilbud
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger fint plassert ved stranden. Førsteinntrykket var veldig bra, fin resepsjon og fint bassengområde. Vi var bekymret for at bassengområdet skulle ligge i skyggen, men det er sol på området stort sett hele dagen. Dessverre ble hele inntrykket ødelagt da vi kom på rommet og fikk se hvor dårlig rengjort det var. Skittent på servanter, dusj, kjøleskap og langs lister og kanter. Videre visste det seg dessverre at det også var skittent i bassenget og ganske mye duer som hadde tilhold i bakgården der bassenget var. Dermed var det en del dueskit både på kanten og i basseng. Vi klagde og fikk tilbud om å bytte til nyoppusset rom, noe vi avslo da renholde ikke var godt nok. Servicen var ellers ok.

Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, bj_rnhelgej
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Hotell med fin beliggenhet, og nært strand. Deler av hotellet er nyoppusset, men vi fikk et rom av gammel standard. Speil på badet er sort i kantene og renholdet er ALT for dårlig. Vi klagde på dette, men endte med å måtte kjøpe skurekrem og vaske dusjen selv for å hære å vaske oss der. Det er også mugg i dusjen, og flekkete dusjforheng. Håndklær byttes kun om du levner tips til vaskerne, og bassenget blir heller ikke tilfredsstillende renholdt. Fuglebæsj og fjær er til en hver tid i vannet. Bassengområdet er relativt lite, og har en bar (som dessverre ikke er bemannet, så om du vil ha noe må du gå i resepsjonen og spørre om de kan komme). Bassenget er også i en bakgård med svært lite trekk= varmt! Fin balkong med havutsikt. Beklageligvis gjør renhold generelt at vi ikke kommer tilbake.

1  Takk, Linn399
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Fint hotell som ligger rett på stranden ikke langt fra Rethymnon by. Vi hadde strand utsikt og bodde i 3. etasje som gav oss solnedgang vær dag og en flott utsikt til stranden. Dem har også et bassengområde som så greit ut, men vi er strand folk og brukte ikke dette. Hotellet har noen få solsenger på stranden som koster litt mindre en normalt, her serverer dem også litt drikke og noe enkle mat biter. Hyggelige folk som jobber her og vi ble møtt med et smil vær gang vi gikk og kom. Eneste som vi kommer på som en liten kritikk var at noen dager var ikke vaskingen den beste.

Kan også nevne at hotellet ligger rett ved veien som er foran stranden og denne generere endel bilstøy. Dette var vi inneforstått med så velger å ikke trekke noe på score på grunn av dette. Men greit å vite vist dette er noe som kan plage andre.

Alt i alt en plass vi gjerne kunne dratt tilbake til så lenge vi hadde kunne valgt havutsikt.

2  Takk, Franknesfjord
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Hotellet har blitt nydelig etter dem oppgraderte. De mangler å pusse opp noen få rom. Men ellers har de pusset opp og tatt virkelige grep! Skal vi til Kreta igjen, bestiller vi definitivt en tur til dette hotellet, men da velger vi nok de nyoppussede rommene, da badene på de gamle rommene var slitte.
Anbefales!

2  Takk, 864lisen
Anmeldt 25. juni 2019

Vi hadde en fantastisk uke på dette hotellet. Rent og herlig .Veldig hyggelig betjening og service. Lå perfekt ved stranda, og en kort spasertur så kom vi i "gamlebyen
Under hotellet var det en kjempe koselig restaurant. Veldig bra ferie både for gamlemor og meg.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, anmewe