Emilie H
1.7 km fra Olympia Hotel
2.7 km fra Olympia Hotel
Se flere hoteller i Rethymnon
Anmeldt 15. oktober 2019

Etter uttalige reiser til Rethymno,falt valget på Olympia Hotell denne gang.Et flott hotell med servicemindede ansatte i alle ledd.Kommer helt sikkert tilbake til dette hotellet da førsteinntrykket ble veldig bra.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, EvaRolf2019
Anmeldt 4. oktober 2019

Etter fire ganger på Olympia så er konklusjonen at dette er "vårt" hotell. Reint og ryddigt, Imøtekomande stab, hyggelig vertskap. Fine rom og store balkonger. Fint bassengområde med oppvarma vatn og poolbar. Nær strand og gangavstand til gamlebyen. Dette er eit trestjernes hotell som vi gir terningkast seks. Sjåast neste år!

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, bjaare
Anmeldt 25. august 2019

Sentralt beliggende med kort vei til restauranter, supermarked og strand. Koselig hage med basseng og gratis solsenger. Busstopp rett utenfor hotellet. Rene og pent innrede rom med gratis aircondition. Hyggelig og hjelpsom betjening. Ligger i en stille og rolig sidegate rett ved strandpromenaden litt utenfor sentrum. Skal en sette fingeren på noe må det være at det heter seg at hotellet er røykfritt og i reglene en får utdelt ved ankomst står også dette nevnt, men allikevel opplevde vi at det blei røyket på balkongene noe som kunne være plagsomt. Det var ikke askebeger på rommene. Olympia kan anbefales hvis en vil bo stille og rolig vekk fra den største turiststrømmen og vil være vårt førstevalg neste gang vi reiser til Rethymnon.

Romtips: Toppetasjen har havutsikt hvis en velger rom mot basseng,
Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Eli Kristin M
Anmeldt 19. juni 2018

Rent og pent. Passende avstand til det meste. Imøtekommende personell. I den prisklassen er det vanskelig å finne noe bedre.
Valgfri god frokost. Om mulig: velg rom vendt mot øst eller nord. Hovedgate mot sør er noe støyfull.

Dato for oppholdet: mai 2018
1  Takk, Arve2014
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Utrolig imøtekommende personale. Utrolig hyggelige. Bassenget er rent og fint. Rommene var også fine, og ble rengjort hver dag med unntak av søndager. Kaldt kjøleskap og et lite kjøkken som fungerte fint.

Fikk rom ut mot hovedveien første uken, som ikke var noe problem i det hele tatt. Etter hvert fikk vi tilbud av personalet om å bytte til et rom mot bassenget som vi takket ja til.

Tar 3 minutter å gå til stranden, hvor det er utallige strender å velge mellom. Utrolig mange fine restauranter også. Er et lite supermarked 4 minutter fra hotellet og er større med mer utvalg i 5-6 minutter unna.

Kommer absolutt til å reise hit igjen! Har ingenting negativt å si annet enn at det var litt dyrt med taxi fra chania flyplass og til hotellet (100 euro), så ville tatt buss fra flyplassen. :-)

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Livesortevik