Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig restaurant”
Anmeldelse av Elaia Restaurant

Elaia Restaurant
Vurdert som nr. 158 av 442 Restauranter i Rethymnon
Prisklasse: USD 10 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Gikk hit fordi det så koselig ut,og det var det.

Bestilte to greske hovedretter og en forrett.
Kjøttet var veldig mørt og godt.

Servicen var god og de var hyggelige alle mann.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 557hegeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
28antonist, Ιδιοκτήτης på Elaia Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2020
Google-oversetting

Thanks a lot for your comments... Next time you visit us we will try to make you more satisfied... Stay healthy and safe....

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (207)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 207 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Koselig resturant i et smug i gamlebyen.
Flott atmosfære og god service. Hyggelige kelnere.Anbefales

Dato for besøk: august 2019
Takk, 887helgew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019

Vi bel anbefalt lam med fiken som vi ble anbefalt. Men noe så smakløst og fælt har jeg ikke spist på lenge. Ikke nok med det hodet var også delt opp og hatt i gryten. Det tok også allverdens tid før vi fikk maten,noe som tyder på at det kanskje hadde hvert fryst ned eller hentet fra langt borte vekk i stan. Servicen var ok.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, AnneJ692
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Skal du til Rethymno må du besøke Elaia. Antonis som driver restauranten er kjempe hyggelig, topp service!
Variert meny, har spist både greske retter og ‘vanlige’. Kjempe god mat! Veldig bra vinkart. Favoritten hos oss er rosévin. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Compass420073
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2017 via mobile enheter

Vi var to uker i Rethymnon,og da er det tradisjon å spise flere ganger op Elaia hos Antonis.Han er den beste verten du kan tenke deg.Maten er utrolig god,med flere favoritter.Vi var 8 stk den ene kvelden,med 4 som ikke hadde vært der før,alle like fornøyde.Antonis kjenner så veldig mange personer,etter mange år i resturant bransjen,så de aller fleste kundene er gamle kjente.Og han får alle til å føle seg spesiell.

Dato for besøk: september 2017
Takk, 495kristing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Elaia Restaurant, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Elaia Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din