Taxi fra Chania flyplass til Rethymnon.

I år som i fjor benyttet vi oss av Taxi Service Rethymo for å komme oss fra flyplassen i Chania til... les mer

Anmeldt 2 dager siden
Bjørg S
Kan anbefale dette taxiselskapet på det beste.

Vi var 4 personer som skulle på 2 forskjellige hotel. Bestilte tur/retur på nett. God kommunikasjon... les mer

Anmeldt 2 dager siden
tada t

Anmeldt 30. september 2022 via mobile enheter

Veldig fin opplevelse fra første kontakt pr mail, presis henting på flyplass og behagelig transport tur/retur hotel/flyplass. Sjåføren var blid, imøtekommende og hjelpsom. Anbefales.

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, wenche712018
60stavros, Owner på Taxi Service Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2022

Jeg er veldig glad for at du likte tjenesten min, tusen takk!

Anmeldt 18. september 2022

Tur:
Flyet ble forsinket og bagasjen glemt av flyselskapet, men TSR ventet og var like serviceminded som om ingen ting hadde skjedd. Bilen var pan, ren og ryddig og sjoføren høfflig rolig i trafikken.

Retur:
Bilen kom til avtalt tid og sjoføren var hyggelig og behagelig

Gir TSR mine beste anbefalinger

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, SpiffofSki
60stavros, Owner på Taxi Service Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2022

Nordmenn passer meg, de er pålitelige!

Anmeldt 2. september 2022 via mobile enheter

Har brukt dette selskapet mange ganger, Ypperlig service, Moderne og god bilpark.
Alltid presis ved henting på flyplass og ved retur fra hotell

Dato for opplevelse: mai 2022
Takk, 909vidarb
60stavros, Owner på Taxi Service Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2022

I don't know why, but I like the Vikings, they are reliable!

Anmeldt 2. juli 2022

Bestilte taxi på nettsiden. De kom som avtalt på flyplassen. Hadde en fin og trygg kjøretur fra Chania til Rethymno. Hyggelig sjåfør. Hjemreisen de stilte opp presis til avtalt tid. Kan anbefales😀

Dato for opplevelse: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, 2brekke
60stavros, Owner på Taxi Service Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2022

Jeg vet ikke hvorfor, men vikingene passer meg, de er til å stole på som meg!!
stavros

Anmeldt 20. juni 2022 via mobile enheter

Valgte å benytte meg av selskapet basert på reviews på google og tripadvisor. Tok kontakt via hjemmesiden og fikk kjapp tilbakemelding. Var også det billigste alternativet jeg kunne finne. Servicen var fantastisk. Ble møtt av en hyggelig mann på flyplassen som tok oss i en flott bil helt frem til hotellet. Kan virkelig anbefales. Var så fornøyd at vi valgte å bruke de samme fra hotellet til flyplassen igjen. Reiser vi flere ganger til Kreta, vil vi 100% bruke de igjen.

Tusen takk!

Dato for opplevelse: juni 2022
1  Takk, BenTurville
60stavros, Owner på Taxi Service Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Nordmenn er de beste kundene for oss, tusen takk!!