I år som i fjor benyttet vi oss av Taxi Service Rethymo for å komme oss fra flyplassen i Chania til... les mer
Vi var 4 personer som skulle på 2 forskjellige hotel. Bestilte tur/retur på nett. God kommunikasjon... les mer
Vi brukte dem ved flere anledninger på vår ferie i juni/juli 2023. Alltid på tid, strålende humør og service, bra pris. Anbefales.
all the reviews I have on my site are from my valued and real customers, thank you very much
Veldig fin opplevelse fra første kontakt pr mail, presis henting på flyplass og behagelig transport tur/retur hotel/flyplass. Sjåføren var blid, imøtekommende og hjelpsom. Anbefales.
Jeg er veldig glad for at du likte tjenesten min, tusen takk!
Tur:
Flyet ble forsinket og bagasjen glemt av flyselskapet, men TSR ventet og var like serviceminded som om ingen ting hadde skjedd. Bilen var pan, ren og ryddig og sjoføren høfflig rolig i trafikken.
Retur:
Bilen kom til avtalt tid og sjoføren var hyggelig og behagelig
Gir TSR mine beste anbefalinger
Nordmenn passer meg, de er pålitelige!
Har brukt dette selskapet mange ganger, Ypperlig service, Moderne og god bilpark.
Alltid presis ved henting på flyplass og ved retur fra hotell
I don't know why, but I like the Vikings, they are reliable!
Bestilte taxi på nettsiden. De kom som avtalt på flyplassen. Hadde en fin og trygg kjøretur fra Chania til Rethymno. Hyggelig sjåfør. Hjemreisen de stilte opp presis til avtalt tid. Kan anbefales😀
Jeg vet ikke hvorfor, men vikingene passer meg, de er til å stole på som meg!!
stavros
Valgte å benytte meg av selskapet basert på reviews på google og tripadvisor. Tok kontakt via hjemmesiden og fikk kjapp tilbakemelding. Var også det billigste alternativet jeg kunne finne. Servicen var fantastisk. Ble møtt av en hyggelig mann på flyplassen som tok oss i en flott bil helt frem til hotellet. Kan virkelig anbefales. Var så fornøyd at vi valgte å bruke de samme fra hotellet til flyplassen igjen. Reiser vi flere ganger til Kreta, vil vi 100% bruke de igjen.
Tusen takk!
Nordmenn er de beste kundene for oss, tusen takk!!