“God mat som alltid”

Kjøkken: Gresk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste grillmat her,og porsjonene er store.
God mat og veldig god service til en rimelig penge.

Innehaveren er rundt ved bordene og lager show,og han er veldig snill med barn.

Vi har spist her flere ganger,og kommer gjerne igjen.

Takk, 557hegeb

Anmeldt 25. august 2019

Dette blei vårt frokost sted, her vi god frokost til en rimelig penge. Vi spiste også middag her og Manolis spesial kan anbefales. God service og god stemning.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Eli Kristin M
Anmeldt 16. juni 2019

Veldig koslig atmosfære,kjempe god mat vi fikk...Manolis spesial....mye ekstra som ouzo når vi kom og deilig hjemmelaget kake og grenadin og en shot m raki sammen m sjefen selv.
Kan anbefale på det hjertligste

Takk, run4han2
Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

I dag ble det bare enkelt med pizza, men til gjengjeld var deb meget god. Ligger rett ned for vårt hotell sp det ble bare en liten gåtur. Det var god service og hyggelig atmosfære .

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, magnarfo
Anmeldt 20. oktober 2018

Var og spiste her 2 ganger, samme retten Manolis special, helt utrolig god...veldig hyggelig atmosfære, og helt utrolig eier...Manolis selv...he he he

1  Takk, ru4ha2

Reisende som så på Manolis Place, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Manolis Place? Del dine erfaringer!