Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok”
Anmeldelse av Omonoia Cafe

Omonoia Cafe
Vurdert som nr. 3 av 27 Restauranter i Tilos
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 12 - kr 236
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 10. juni 2023

Koselig sted om dagen for noe å drikke, men var ikke så fornøyd med maten på kvelden. Spiste stifado, ok, men ikke mer. Så det ble ved den ene gangen om kvelden. Når vi var på Tilos for flere år siden var vi der flere ganger men opplevde nå at det ikke var det samme. Positivt at det ikke var bordbestilling, noe mange hadde begynt med.

Dato for besøk: september 2022
Takk, caml245
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (330)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 330 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2022 via mobile enheter

Maten var god den, ikke helt full score, jeg bestilte hamburger fylt med ost og den var spennende, smakte litt som kebab, fruen bestilte salat og var super happy

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, tomas h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

Var her flere ganger, spiste engelsk frokost, nydelig.
Spiste sandvich til lunch, meget godt og billig alternativ. Spesielt sandwich med tunfisk.
Spiste også lunch hvor vi kombinerte flere retter, og tok kake til dessert. De har nydelige kaker.
Plassen er jo helt unik, på torvet, under trærne. Heldigvis ingen wifi, så folk hygger seg sammen, i stedet for å stirre i en telefon.
Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, strheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Ekte gresk taverna, rett ved torget, under trærne. Leverer hjemmelaget mat i toppklasse. Stifado her er et must!!

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Omonoia har alt du kan ønske deg av en restaurant i Hellas. Fantastisk mat, beliggenhet og en omtanke for gjestene du sjelden opplever. Omonoia er et must om du skal til Tilos!!!

Dato for besøk: september 2018
Takk, OdBjB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Omonoia Cafe, så også på

 

Har du vært i Omonoia Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.