Nina H R
Anmeldelse av Apollo Studios
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. aug. 2020
Andreas Lardopoulos, General ManagerApollo Studios, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. aug. 2020
Dear Nina and Henrik thank you very much for your wonderful review. Hope to see you again in Tilos at ApolloStudios. Best regards, Andreas and Irina
Relaxing
Irinoula Hotel entrance
Approaching Ilidi Rock from harbour
Rooftop View
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
0.2 km fra Apollo Studios
5.5 km fra Apollo Studios
3.8 km fra Apollo Studios
Se flere hoteller i Tilos
Anmeldt 2. august 2018

Min samboer og jeg bodde der i 14 dager. Beliggenheten var perfekt! Nær alt, midt i sentrum. Stille og rolig.
Vi hadde ett roms leilighet med senger og tekjøkken, og ett bad. Det var et godt utvalg av drikkevarer på rommet som vann, øl. vin o.l. det ble fylt på etterhvert som vi benyttet oss av det, prisene var som på butikken. Sengene var gode til å vær i Hellas, de skulle få overmadrass i nærmeste fremtid.
Når vi kom til Tilos med båten ble vi møtt av Irina som gikk sammen med oss til hotellet, Andreas tok koffertene..Ekstra service! Vi storkoste oss.
Eneste vi savnet var noe å henge vått badetøy på, men vi fant en løsning. (en stol). Dusjen hadde dusjforheng og var litt liten. Men dette betydde lite når alt annet var så bra!
Hvis vi reiser til Tilos igjen vil vi uten tvil bo på dette hotellet! Det får våre varmeste anbefalinger!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Rita S
Andreas L, Owner på Apollo Studios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018

Thank you very very much for your wonderful review. We hope to see you again in Tilos at ApolloStudios. Best regards, Andreas and Irina.

Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Nok et fantastisk opphold er dessverre over. Andreas og Irina legger til rette for at gjestene skal ha det bra til enhver tid. Sentralt beliggende nær torget, med en flott, sval, takterrasse på varme dager. Takk for i år.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, OdBjB
Andreas L, Owner på Apollo Studios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2018

Thank you very much for your nice review. Hope to see you again at ApolloStudios. Best regards, Andreas and Irina.

Anmeldt 4. juli 2018

Vi ble som vanlig møtt på kaia av blide og hyggelige Andreas.Bagasjen ble kjørt til hotellet,mens vi gikk den korte turen.Vi hadde booket leilighet denne gangen.Flott leilighet med stor terrasse,nye madrasser,minibar til hyggelige priser,stille og rolig,rent og pent,flott takterrasse med nydelig utsikt over Livadia,sentralt.Stor takk til Andreas og Irina for god service og imøtekommenhet.Vi kommer gjerne tilbake.Vennlig hilsen Tove og Hallstein.Harstad.Norge.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, hmskogl
Andreas L, Owner på Apollo Studios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Thank you very much for your wonderful review. We are looking forward to see you again. Best regards, Andreas and Irina

Anmeldt 29. september 2017

Vi gjestet Apollo og Tilos 3.-17. september 2017. Irina og Andreas er et fantastisk hyggelig og hjelpsomt vertskap. De gjør alt for at gjestene skal trives. Rommene er enkle, men trivelige. Flott takterasse med sjøutsikt. Apollo ligger sentralt til med kort avstand til strand, butikker, spisesteder og busstopp. Litt trafikkstøy må du finne deg i.
Apollo anbefales på det varmeste.
Ellen og Svein, Mandal, Norge

Romtips: Rommene i nederste etasje har kun utsikt til gata. Vil du ha sjøutsikt må du velge høyereliggende rom.
Dato for oppholdet: september 2017
Takk, svbernt
Andreas L, Owner på Apollo Studios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2018

Thank you very much for your nice review. We hope to see you again. Best wishes, Andreas and Irina.

Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk fint hotell med utrolig hyggelige hotell-eiere. Vi ble tatt godt i mot i båthavna, der bagasjen ble fraktet i bil til hotellet. Vi gikk de gå meterne til hotellet, der vi fikk en hyggelig velkomst før vi fikk utdelt rom. Kjæresten min og jeg var her på vår første kjæreste-tur, og kunne ikke vært mer fornøyde. Rommet var moderne og rent - helt perfekt! Vi følte at vi ble tatt godt vare på, og snakket daglig med hotell-eierne som viste stor interesse for oss og vårt opphold. Jeg vil absolutt anbefale Apollo Studios, og håper at vi kan komme tilbake neste år. Tusen takk for oss! Mvh. Mari og Benjamin

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, 837marib
Andreas L, Manager på Apollo Studios, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2017

Thank you very very much for your beautiful nice review. We'll be very happy to see you again at ApolloStudios. Best wishes, Andreas and Irina.