“Veldig bra restaurant”

Greek Stories
Vurdert som nr. 41 av 1 765 Restauranter i Rhodos
Prisklasse: kr 94 - kr 1 057
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Har vært på en del restauranter på Rhodos og denne er den beste. Nydelig mat og atmosfære. Meget hjelpsom betjening. Frozen daiquiri må prøves.

Takk, TomB5972

Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

I løpet av uka vi var på Rhodos spiste vi her flere ganger. Fantastisk god mat, ypperlig service og en veldig fin og ny restaurant. Burde absolutt ta turen! Dere vil ikke angre 😍

2  Takk, 669inaa
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

I løpet av ei uke’s ferie på Rhodos besøkte jeg denne restauranten 2 ganger. De server fantastisk god mat og drikke i nye moderne lokaler. De har også en stor innholdsrik bar. Janis som er sjefen på stedet har mange års erfaring fra hotell- og restaurantdrift i Norge, og snakker selvsagt norsk. Et besøk her vil ingen angre på..

3  Takk, 660benth
Anmeldt 6. november 2024 via mobile enheter

Dato for besøk: november 2024
Anmeldt 1. november 2024

Dato for besøk: oktober 2024

Reisende som så på Greek Stories, så også på

Har du vært i Greek Stories? Del dine erfaringer!