Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært god service og super mat”
Anmeldelse av Carne

Carne
Vurdert som nr. 11 av 1 648 Restauranter i Rhodos
Prisklasse: USD 10 - USD 102
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021

Vært her to ganger i løpet av reisen vår, har bare positive ting å si. Super service og utrolig god mat. Biffen og pinza anbefales på det sterkeste Servitør Nicolas

Dato for besøk: august 2021
Takk, Juliakj99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2021
Google-oversetting

Thank you for taking the time to review your recent visit at our restaurant.

We always aim to please all our guests and we are more than glad that you found the friendliness of our staff and the food so good.

We would love to welcome you back in the near future and until then, we wish you all the best!

Kind regards,
Carne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (402)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 402 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2019

Virkelig en restaurant som burde besøkes! :) Fantastisk mat og atmosfære, hyggelige personell og et behagelig konsept. Vil definitivt komme tilbake! :)

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Niich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siel R, Digital Marketing Manager på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2019
Google-oversetting

Dear Niich,

We would like to thank you for taking the time to review your recent visit at Carne.

We are pleased to hear that you enjoyed the food, the atmosphere and the friendliness of our staff. Thank you for highlighting our concept.

We hope to have the opportunity to welcome you back in the near future and until then, we wish you all the best!

With kind regards,

Carne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Dette var flott, på et sted som for meg i hvert fall er en feriedestinasjon, der maten stort sett handler om gyros og sovlaki i forskjellige varianter, som smaker lite. Riktignok er maten litt dyrere, men det var det jammen meg verdt også. Veldig stilfullt, og meget hyggelig betjening. Flott atmosfære og maten var nydelig. Anbefaler absolutt et besøk på Carne.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, rolfanderskorstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Siel R, Digital Marketing Manager på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2019
Google-oversetting

Dear rolfanderskorstad,

Warm greetings from Carne and we would like to thank you for taking the time to review your visit and for recommending Carne to future visitors.

We are glad to note of the lovely comments regarding our services, the food and the friendliness of our staff.

Once again, thank you and we would love to welcome you back during a future visit.


With kind regards,

Carne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 dager siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5 dager siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Carne, så også på

 

Har du vært i Carne? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.