“God mat, service & stemning”
Anmeldelse av Carne

Carne
Vurdert som nr. 7 av 1 730 Restauranter i Rhodos
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 109
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Veldig oppmerksom og flinke servitører/servitriser. Vi spiste brød med chili dip som forrett og kylling gyros + dry aged ribeye til hovedrett. Desserten ble en slags vannbakelse med vanilje inni, is i midten og sjokolade saus over det hele. Ved siden av maten drakk vi en anbefalt rose vin som var nydelig. Alt smakte fantastisk godt, og vi blir å ta turen innom igjen på denne turen! Skulle vi ha noe å utsette så var det kun at musikken var litt for høy for vår smak, men kun med ett par desibel. Vi sees Carne!

Takk, Rolf-Tore W
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2022

Thank you very much for the time you spent to write us a review of your recent visit at our restaurant.

We made a lot of effort for this result and we are happy to know that our efforts are being rewarded.

It was a pleasure to have you here with us and we looking forward to welcome you back on your next visit to Rhodes.

1923 av 702 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Vi gledet oss til å besøke Carne, da vi hadde lest gode tilbakemeldinger på restauranten. Vi var 4 par som ønsket å bestille separat. Dette var ingen problem ifølge servitør. Alle bestillte sitt under family 1, 2, 3 og 4. Maten som vi fikk var kjempe god, men når vi ville ha cafe avec, så fikk vi beskjed om at dette hadde de en annen avdeling som vi kunne gå på. Helt ok, men problemet kom da vi fikk felles regning på samtilge par, selv om vi poengterte at vi spurte om delt regning før bestilling. Da var svaret at dette kunne de ikke gjøre. Vi måtte da stå i kø for å selv klargjøre for hva den enkelte hadde bestillt. I tillegg var det ingen service under måltidet, som feks påfyll av drikke, spøsmål om maten var bra etc,. Grunnlegende service man forventer på en restaurant som har høyere priser en andre var på en skala fra 0 til 10, 0. Service er null 0, og maten var 4. Totalt 2 poeng. Håper dette kan gjøre sånn at andre får den servicen man fortjener på denne trestauranten.

Mvh
En som jobber i servicebransjen.

1  Takk, 200j_rnd
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

We would like to thank you for taking the time to write us a review from your recent visit to Carne.

Also, thank you for your constructive review which is more than welcome, as it can only improve us.

We have read your review carefully and would like to inform you that everything you mentioned has been taken on board and discussed with the manager and our team.

Although the majority of our visitors have a different opinion, we are sorry that we were not able to fully satisfy you on your recent visit at our restaurant.

We hope to have the opportunity to welcome you back again.

Kind regards,
Carne

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Dette er stedet for riktig god mat. Vi var to venninner som var på jentetur. Vi hadde lest mye positivt om Carne og ville prøve det. Begge valgte biff (oystercut) og den var perfekt tilberedt. Peppersausen var nyyydelig. Jeg fikk en herlig rødvin servert til som passet perfekt til maten.
Det eneste lille minuset var at servisen var noe variabel. Tok litt tid. Men maten gjorde opplevelsen verdt ventetiden.

Takk, Idames
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2022

Thank you for posting such a positive feedback of your recent visit at our restaurant.

It makes us so glad to read that you enjoyed every aspect of your dinner and that you felt very well looked by our amazing team.

We hope to have the opportunity of welcoming you back for another even more memorable dinner at our restaurant.

Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale og helt sykt god mat!!! Hadde salaten med jordbær og typen hadde biffen. Begge deler veldig godt! Vi besøker garantert igjen☺️

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 779lenej
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2022

Thank you for taking the time to review your recent visit at our restaurant.

We are delighted to read that you enjoyed everything to the fullest.

We hope to see you soon again and until then, we wish you all the best!

Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, prisene matcher kvaliteten. Hadde biff til hovedrett, den traff nesten perfekt. Jeg bestilte medium, men fikk medium pluss, men jeg var fortsatt veldig fornøyd. Kjøttet er av veldig god kvalitet.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, mgmannen
Siel R, Μάρκετινγκ på Carne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2022

Thank you for taking the time to review your recent visit at our restaurant.

We are delighted to read that you enjoyed everything to the fullest.

We hope to see you soon again and until then, we wish you all the best!

Reisende som så på Carne, så også på

Har du vært i Carne? Del dine erfaringer!