Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelige når vi kom.”
Anmeldelse av Mama Mika

Mama Mika
Vurdert som nr. 608 av 1 580 Restauranter i Rhodos
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige når vi kom. Men elendig service etter vi fikk det vi bestilte. Ting tok lang tid. Anbefales ikke

Dato for besøk: august 2020
Takk, larsol83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (631)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 631 anmeldelser

Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Fikk hår i pizzaen min, jeg sa ifra men da ville de gi meg en ny pizza, noe jeg ikke var interessert i. De kommuniserte utrolig dårlig med oss angående dette. Måtte sitte lenge for å få en beklagelse. Når vi fikk regningen måtte vi betale full pris, så vi sa ifra at det var vi ikke interessert i, begynte de å argumentere på at vi måtte betale full pris. Etter å ha venta enda en evighet fikk vi noen euro billigere.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, HildegunnMadsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Familie på 4 for enkel lunsj. Delte 2 pizza og drikke. Nydelig mat og god service. Fornøyd med besøket

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 765vidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Tok lang tid før de gav oss meny og mat. Maten var ikke særlig god. Og når vi spurte om å betale så tok det seriøst over en halvtime.. ikke anbefalt

Dato for besøk: august 2018
Takk, King O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi var 5 venner alle kjøpte filet. Vi fikk drikken med en gang, men det tok en time før vi fikk maten. 5 minutt etter at vi hadde fått biffen fikk 2 av 5 tilbehøret som de hadde bestilt. 10 minutt etter at vi hadde fått maten fikk den 3 tilbehøret han hadde bestilt. Jeg og den siste fikk ikke tilbehøret vårt så vi spiste men det ennå var varmt. 2 av 5 fikk heller ikke den sausen de hadde bestilt. Etter alt dette fikk vi bare at avslag i prisen på 4 euro.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 154aleksandern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mama Mika, så også på

 

Har du vært i Mama Mika? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din