“Nydelig mat”

Vurdert som nr. 251 av 1 734 Restauranter i Rhodos
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. oktober 2022

Fantastiske lammeretter og god service.trivelige folk som ga personlig service. Mamma Mika in person var veldig hyggelig.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, Morogdatter

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Servitøren ble sur når vi bestilte to forskjellige retter. Bestilte medium stekt biff, denne var blodig og helt rød inni, fikk også beskjed om at det var grønnsaker til biffen noe som ikke stemte. Fikk servert mer mat uten å bestille det, som vi måtte betale for etterpå.

Takk, Camilla S
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelige når vi kom. Men elendig service etter vi fikk det vi bestilte. Ting tok lang tid. Anbefales ikke

Takk, larsol83
Anmeldt 4. mai 2019 via mobile enheter

Fikk hår i pizzaen min, jeg sa ifra men da ville de gi meg en ny pizza, noe jeg ikke var interessert i. De kommuniserte utrolig dårlig med oss angående dette. Måtte sitte lenge for å få en beklagelse. Når vi fikk regningen måtte vi betale full pris, så vi sa ifra at det var vi ikke interessert i, begynte de å argumentere på at vi måtte betale full pris. Etter å ha venta enda en evighet fikk vi noen euro billigere.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, HildegunnMadsen
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Familie på 4 for enkel lunsj. Delte 2 pizza og drikke. Nydelig mat og god service. Fornøyd med besøket

Takk, 765vidarl

Reisende som så på Mama Mika, så også på

Har du vært i Mama Mika? Del dine erfaringer!