“Hold dere langt unna !”

Vurdert som nr. 314 av 1 735 Restauranter i Rhodos
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. mai 2023 via mobile enheter

Fryktelig opplevelse ! Fiskerettene vi fikk var alt for salt. Sansynligvis for å dekke over at den var gammel.
Vi anbefaler ingen å gå dit.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, bjoernv2014

Anmeldt 3. mai 2023

Veldig god gresk mat til en hyggelig pris. Personale var upåklagelige. Ytet god service. Fikk til og med tilbud om gratis shot etter desserten. Hit anbefaler vi veldig å dra. Vi skal hvert fall tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Bragenergaard
Anmeldt 9. oktober 2021 via mobile enheter

Er her for andre dag på rad. Helt fanastisk mat, kjempe hyggelig personal som ivaretar deg på en super måte. Anbefales på det varmeste😃😃

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Terjesmed
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Spiste her 5 av 7 kvelder!bra mat, god sevice.første gang vi spiste her var i 2012.
Men i år var det spesielt bra og masse gjester hver kveld

Dato for besøk: august 2019
Takk, livmaritp2019
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Tror de fleste restaurantene i nærheten er bedre en dette!
Eneste fornøyd med maten er 1 år gammel sønnen vår!
Ellers var det lite smak på Gyros og en dyr Lam som var overraskende smakløst!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, R6531XIalexv

Reisende som så på Coconut Restaurant, så også på

Har du vært i Coconut Restaurant? Del dine erfaringer!