Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott italiensk matopplevelse! ”
Anmeldelse av Delizie

Delizie
Vurdert som nr. 2 av 138 Restauranter i Parga
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Personalet var oppmerksomme og hyggelige. Pastaen var hjemmelaget og nydelig på smak, og pizzaen var knall god:) Sjokolade Souffleen er trolig den beste vi har smakt! Vi var så fornøyde at vi dro tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, jonatanm499
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 083)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 1 083 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Denne restauranten var en skuffelse. Når restauranten ligger på første plass på Trip Advisor så forventet vi nydelig og smakfull mat. Det var det ikke. Forretten Seabass Cevitche var en skuffelse på smaker. Tagliatelle med biff var en rosa smakløs rett. Samme med Pasta med kylling i Safran Parmesan saus. Eneste som smakte bra i dette måltidet var garlicbread.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Oslo0957
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2019 via mobile enheter

Når man skal besøke restauranten som er ratet som nummer 1 i Parga har man store forventninger. Dette ble en liten skuffelse. Det ble bestilt en salat og en pizza. Smaken på salaten var god. Men det var noe som så ut som fiskekaker i salaten, men smakte svamp. Pizzaen var ok på smak, men man forventer ikke ferdigbunn på restaurant nummer 1 i Parga.

Det er mange bedre alternativer enn dette i Parga.

Dato for besøk: september 2019
Takk, GeirT_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2019

Anbefales på det sterkeste. Veldig god mat og gjestfrihet fra alle ansatte En utrolig hyggelig opplevelse og et fortreffelig sted. En av de beste restauranter i Parga

The hospitality and athmosphere is outstandig. Thanks to a very nice big family and the owners og Bianco Resort.

Best regards
Mona and Paul

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Pål J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Nydelig pizza og gresk salat, super service. Reserverte bord på Facebook, fikk svar innen en halv time!

Dato for besøk: august 2019
Takk, rebeccaaJ9734KV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Delizie, så også på

 
Parga, Preveza Region
Parga, Preveza Region
 

Har du vært i Delizie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.