“Fantastisk mat og stemning”
Anmeldelse av Delizie

Delizie
Vurdert som nr. 3 av 144 Restauranter i Parga
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

God service, god stemning, fantastisk mat! Vi hdde Octopus som starter - en av de beste jeg hsr fått! Smeltet på tungen:) så var det Mushrom risotto - fantastisk og sjelden.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Minihoven

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Maten er fantastisk god, god service. Flott utsikt rett ved havnen. Forretten grillet blekksprut og Beef carpaccioen var en smaksopplevelse

Takk, angelikawo
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Deilig og smakfull mat. Hyggelig betjening. Denne plass er verd et besøk. Flott plass i Parga sentrum. Denne restaurant vil vi komme til igjen hvis vi reiser til denne byen igjen. 🤩👍

Takk, Ragnar L
Anmeldt 17. mai 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og flott utsikt. Vi 4 spiste forskjellige hovedretter og alle var like fornøyde👌Kelneren var høflig og ikke masete.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, karine553
Anmeldt 18. september 2021 via mobile enheter

Personalet var oppmerksomme og hyggelige. Pastaen var hjemmelaget og nydelig på smak, og pizzaen var knall god:) Sjokolade Souffleen er trolig den beste vi har smakt! Vi var så fornøyde at vi dro tilbake.

Dato for besøk: september 2021
Takk, jonatanm499

Reisende som så på Delizie, så også på

Parga, Preveza Region
Parga, Preveza Region

Har du vært i Delizie? Del dine erfaringer!