“Rolig atmosfære og nydelig mat”
Anmeldelse av The 5 Senses

The 5 Senses
Vurdert som nr. 10 av 140 Restauranter i Parga
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Store grupper, Romantisk
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Bortgjemt perle litt utenfor Parga sentrum. Vi dro hit to ganger, nydelig rolig atmosfære og fantastisk mat og service!

Dato for besøk: september 2022
Takk, PedersenPer

Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Vi valgte dette stedet etter god erfaring fra tidligere besøk, og stedet skuffer ikke.
Hyggelig mottakelse i ryddige omgivelser litt utenfor sentrum.
Oppmerksom betjenig og stedet leverer god mat og drikke.
Vi spiser nok der igjen.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 614runer
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste fisk som ble renset ved bordet. Morsom opplevelse. Forrett saganaki ost som ble flambert ved bordet. Stemningsfull restaurnt 15 min å gå fra Ankeret i Parga sentrum, vel verdt turen. Stedet anbefales virkelug.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, KristinM625
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Stedet er meget stilig, betjeningen hyggelig og profesjonell og maten meget bra. Dette er en topprestaurant for dette området. Beliggenheten og spaserturen dit er så som så, men restauranten i seg er helt topp og vel verdt et besøk

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, christiangN3154RH
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og fin stemning. Nydelig dessert, sjokolademousse. God service. Rolig område utenfor strandpromenaden.

Takk, livheleno

Reisende som så på The 5 Senses, så også på

Har du vært i The 5 Senses? Del dine erfaringer!