Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott plass med nydelig utsikt”
Anmeldelse av Oskar Pizza

Oskar Pizza
Vurdert som nr. 21 av 136 Restauranter i Parga
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Pizza
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. november 2018

Utrolig god mat og ikke minst service. Pizzaen er utsøkt og er savnet nå i høstmørket. Gleder oss til å komme tilbake neste sommer

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 91Martin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (373)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 373 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018

Alltid fullt der, men vi fikk plass til slutt. Vi spiste pizza og den var veldig god, kelner veldig hyggelig. Kan absolut anbefalles, bra priser også. Og både velkomst drink og betalings shot.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, lisbethavner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Jeg og min kone besøkte Oskar to ganger i løpet av besøket vårt og håper å kunne komme her igjen senere. Fantastisk pizza og en utrolig god pasta penne.
Betjeningen var travle men var alltid hyggelig. Jeg mistet en serviett på gulvet og før jeg hadde rukket å plukke den opp var servitøren på plass med en ny og tok min med seg.
Fikk servert en god frisk Ouzo mens vi så på menyen og en liten dessert før vi skulle betale.
Hvis du er usikker på hvor du vil spise i Parga kan vi varmt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: september 2018
Takk, thondal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2018

så kan du gjerne velge Oscar. Helt OK mat og god betjening.
Velg et bord litt inn på restaurantens uteservering, lukter litt kloakk av og til ved bordene ytterst mot havnen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Øyvind P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Oskar leverer like bra nå som sist vi var her for 10 år siden. Både pizza og pasta får topp karakter, og servitørene er blide og serviceinnstilte. Vært her to ganger i ferien, og kommer garantert tilbake

Dato for besøk: august 2018
Takk, Siw S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oskar Pizza, så også på

Parga, Preveza Region
 

Har du vært i Oskar Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.