heidiiii0909
    Outside
    1.7 km fra Irida Boutique Hotel
    Se flere hoteller i Parga
    Anmeldt 11. juli 2016 via mobile enheter

Nydelig hotell med flott beliggenhet og utsikt. Flotte rom og gode senger, deilig frokost blir servert på egen balkong. Rent og pent og veldig hyggelig betjening. Har vært der mange ganger og det blir ikke siste gang. Takk til Chris og Christos for god service.

Dato for oppholdet: juni 2016
    1  Takk, Mette M
    Anmeldt 30. mai 2016 via mobile enheter

Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Rommene er fine, og det er en av de beste sengene vi har sovet i på et hotell. Frokosten kan man få servert på rommet , og den var veldig veldig bra! Det er en nokså bratt bakke opp hotellet, men med så mye god mat i ferien er den nok bare bra :) kommer tilbake !

Dato for oppholdet: mai 2016
    Takk, SiriF620
    Anmeldt 7. oktober 2015

Fantastisk utsikt, flott suite, utmerket personlig service, deilige solsenger ved det flotte bassenget med en utsikt ut over det vanlige. Frokost blir dekket på et bord med hvit duk hver morgen. Chris og Christos gjøre oppholdet til noe du ikke glemmer. Rengjøring på rommet hver dag og nye håndklær. Meget hyggelig damer som rydder og gjør rent. Takk for et fantastisk opphold og en uforglemmelig bryllupsreise.

Romtips: Bare å velge et rom, var å så på de fleste og de var flotte.Alle har flott utsikt til havet.
    Dato for oppholdet: september 2015
    2  Takk, sivott
    Anmeldt 16. september 2015 via mobile enheter

Vi reiste på bryllupsreise til Irida den første uken i september. Fantastisk service hele oppholdet. Chris ordner med alt man kan ønske seg!:) Ja, det er bratt opp til hotellet, men helt klart verdt det.
    Vær obs på at hotellet ikke vil ta kort ved utsjekk selvom de har terminal. Da vi skulle gjøre opp regningen for minibaren og frokost ble vi bedt om å løpe ned til byen for å ta ut penger. Heldigvis kom noen andre nordmenn oss til unnsetning. Uansett ingen tvil om at vi kommer tilbake. Vi har funnet vårt lille paradis:)

Dato for oppholdet: september 2015
    Takk, Charlotte V
    Anmeldt 16. september 2015

Helt fantastisk. hotellet lever så til de grader opp til forventningene. Rommet var rent og pent. Og vi sov helt uten forstyrrelser. Servicen er meget personlig og får deg til å føle deg spesiell. Frokost på terrassen med utsikt over Parga da har man det bare best.
    Vi var der i august, og vil nok velge oss en annen måned når vi kommer tilbake da det var grusomt varmt, og adkomsten opp bakken er tung, men det bør ikke skremme noen fra å nyte dette fantastiske stedet. Tusen takk for en herlig uke, vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: august 2015
    Takk, 183benteb