“Vel verdt ett besøk”

Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet, Sjømat, Kafé, Grill, Vinbar, Supper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Golf er en familie taverna. Utrolig hyggelig sted. Nært til strand. God og hyggelig service. Vi hadde tradisjonell lammekjøtt den ene dagen. Kjøkkenet anbefalte hummer til en annen dag. Bles erverv på bestilling, og var nydelig. Totalt sett, utrolig hyggelig. De burde nok ha ett større utvalg av viner, i særdeleshet hvitvinene.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, C5326VUthomasl

Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk plass! Var i Parga i 14 dager og spiste Lunsj her 11 av 14 dager! Masse god mat av både salater, Club sandwich, pasta og pizza! Og servicen her er av topp klasse av alle i resturanten! Abbefaler Golfo Beach på det aller høgste!

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, OdinMork
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Vi var på stranden en fredag. Var heldige å fikk reservert bord til Gresk aften med live musikk. Vi fikk deilig mixed grill med alt det greske gode.
Underholdning som tar med gjestene på herlig dans igjen restauranten.
Vi stor koste oss.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 121arnel
Anmeldt 8. august 2019

Etter ganske mange turer til Parga har Golfo definitivt seilt opp så vår favoritt taverna! Maten er god, hver eneste gang! De legger tilrette for å tilpasse maten hvis det er behov og det er kvalitet på alt de leverer.
Så er det service og folka da, de er alle sammen i en egen klasse! Golfo er vår absolutte anbefaling!

Dato for besøk: august 2019
Takk, Ranveig H
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

God mat og trivelig miljø. Perfekt beliggenhet på piso krioneri.
Lettvindt og ta en god lunch.
Gresk aften tre dager i uka med levende musikk og dans.

Dato for besøk: september 2018
Takk, thors537

Reisende som så på Golfo Beach Taverna, så også på

Parga, Preveza Region

Har du vært i Golfo Beach Taverna? Del dine erfaringer!