Som et ledd i hva vi kan gjøre på bryllupsreise, kom vi over dette matlagningskurset. Det... les mer
Veldig interessant opplevelse. Vi fikk god innføring i fremstilling av olivenolje. Vennlig og... les mer
Matlagingskurset var helt topp! Den beste maten vi har spist her i Parga. Hun som ledet kurset var hyggelig og hadde masse kunnskap. Absolutt verdt pengene :)
Utrolig fin aften og et spennende matlagingskurs! God mat, gode tips og veldig god stemning! Vi bestilte billetter gjennom deres nettside. Raskt og enkelt betaling. Vi gleder oss til å lage maten hjemme også! 🇳🇴
Vi hadde en veldig kunnskapsrik dame som kunne alt om vin, mat, kultur og olivenolje. Hun lærte oss en masse. Vi var et reisefølge på 10. Anbefales på det sterkeste.
Veldig interessant, og lærerikt, smaks prøve og film. passe for voksne,, større barn. Lett tilgjengelig
Fint museum med veldig flink guide. Blanding av videofilm, omvisning og smaking på slutten. Interessant å lære om hvordan de lager olivenolje. Mulig å kjøpe produktene de selv lager. Absolutt verdt å besøke, tok ca 30-40 minutter.
Vi trengte en liten pause fra solen. Valgte litt tilfeldig et "midt-på-dagen-besøk" til dette lille museet.
Flinke guider formidlet historien om en den siste olivenoljefabrikk av det gamle slaget i Parga. Fra industrialisering til de ble krevd nedlagt av turistnæringen på grunn av miljøforurensingen.
Avsluttes med smaking av oljer.
Positivt overrasket. Pent og rent - enorm formidlingsevne. Beregn en time.
Etter å ha hørt/sett historien anbefales en tur i olivenskogen mellom Parga og Lichnos. Da forstår hvordan nettene som henger der brukes og forskjellen på høye/lave trær