Matlagningskurs

Som et ledd i hva vi kan gjøre på bryllupsreise, kom vi over dette matlagningskurset. Det... les mer

Anmeldt 4 dager siden
flumpis
Sarpsborg, Norge
Vennlig og kunnskapsrike guider samt interessant innføring i fremstilling av olivenolje.

Veldig interessant opplevelse. Vi fikk god innføring i fremstilling av olivenolje. Vennlig og... les mer

Anmeldt 9. juni 2024
hannebeateo

Anmeldt 23. august 2022 via mobile enheter

Utrolig fin aften og et spennende matlagingskurs! God mat, gode tips og veldig god stemning! Vi bestilte billetter gjennom deres nettside. Raskt og enkelt betaling. Vi gleder oss til å lage maten hjemme også! 🇳🇴

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Waagees
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Vi hadde en veldig kunnskapsrik dame som kunne alt om vin, mat, kultur og olivenolje. Hun lærte oss en masse. Vi var et reisefølge på 10. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Go40461461917
Anmeldt 4. juli 2017

Veldig interessant, og lærerikt, smaks prøve og film. passe for voksne,, større barn. Lett tilgjengelig

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Holidayfrue
Anmeldt 22. juni 2017 via mobile enheter

Fint museum med veldig flink guide. Blanding av videofilm, omvisning og smaking på slutten. Interessant å lære om hvordan de lager olivenolje. Mulig å kjøpe produktene de selv lager. Absolutt verdt å besøke, tok ca 30-40 minutter.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Jannecke J
Anmeldt 3. juli 2016 via mobile enheter

Vi trengte en liten pause fra solen. Valgte litt tilfeldig et "midt-på-dagen-besøk" til dette lille museet.

Flinke guider formidlet historien om en den siste olivenoljefabrikk av det gamle slaget i Parga. Fra industrialisering til de ble krevd nedlagt av turistnæringen på grunn av miljøforurensingen.
Avsluttes med smaking av oljer.

Positivt overrasket. Pent og rent - enorm formidlingsevne. Beregn en time.

Etter å ha hørt/sett historien anbefales en tur i olivenskogen mellom Parga og Lichnos. Da forstår hvordan nettene som henger der brukes og forskjellen på høye/lave trær

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Tengs