Vi bodde i den eldste bygningen, på det som sikkert er det minste rommet på hele hotellet (rom nr 4, Superior med havutsikt)
Størrelsen til tross, vi elsket rommet vårt,stilen og måten det var innredet på. Sengen var myk og deilig, og vi sov godt hele uken. Eneste er at det burde kanskje vært nevnt når man oppgraderer og betaler ekstra for "Superior" med havutsikt, at størrelsen på rommet er mindre enn normalt, døra ut til balkong er nokså smal og sengen kan ikke ha vært mer enn ca 130 cm. Man skal ikke være veldig overvektige før det ville blitt trangt om natten.
Men ansvaret for denne informasjonen ligger mer hos Apollo som reisearrangør enn hotellet i seg selv. Vi bor gjerne på samme rom neste gang og klarte oss fint i smal seng sammen en uke.
Utsikten fra balkongen var upåklagelig og vi Koste oss med vakker solnedgang hver eneste kveld.
Hotellet har fantastisk personale som gjør alt de kan for at du skal være fornøyd. Det er til enhver tid rent og pent over alt på hele hotellet, og de vasker rommene og bytter håndklær hver dag.
Vi oppholdt oss 6 av 8 dager i loungen på solsengene som tilhører hotellet, og nøt lange, late dager med god mat og drikke der. Absolutt å anbefale
Ingen tvil om hvor vi skal bo neste gang vi skal til Parga