Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (262)
Filtrer anmeldelser
264 resultater
Vurdering fra reisende
227
24
10
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
227
24
10
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 264 anmeldelser
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Min familie bodde på hotellet helt på tampen av sesongen denne gangen. Villa rossa er et flott hotell med fantastisk beliggenhet (beste stedet for solnedgangene!) Hotellet tilbyr mange kategorier rom, noen slike som vi bodde på med utsikt mot havet, pluss en hel del på baksiden. Rommene er helt supre, også de på baksiden var overraskende bra og praktiske. Rommene er store, rene, stilige og gir en følelse av luksus. Det er tydelig at de som har innredet har tenkt, og har god smak. Personalet er hyggelig, alltid hjelpsomme og morsomme å slå av en prat med. Vi har vært her før, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eldridj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaRossaArea, Ιδιοκτήτης på Villa Rossa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2019
Google-oversetting

Thank you so much for letting us know that you enjoyed your stay and you are absolutely right we are definitely a direct sunset location. This is why we always recommend having sunset cocktails at the bar. It is the absolute best location in Parga to do so. We are really pleased you found your room convenient for family travel, and for enjoying our design and decorating style and noticing how important keeping everything super clean and fresh is for us too.
We really do hope to see you and the family again at The Villa Rossa Area soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Fra første møte med hotellets personale fikk vi godfølelsen - vi var innlemmet i «familien» og ble tatt godt vare på i alle henseende. Vi hadde rom med havutsikt og stort bedre kunne det ikke være å våkne opp- svak lukt av frokost som ventet nede og lyd av dempet avslappende musikk (etter vår smak). Balkongen var perfekt for oppladning til kveldens aktiviteter mens solen rødmende gjorde seg klar for hvile bak åsen. Igjen akkompagnert av passende musikk.
Det var dager vi tilbrakte så godt som hele tiden på hotellets faciliteter. Solsenger reservert for hele uken var et stort pluss og restauranten stod ikke tilbake for noe annet vi testet i byen.
Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, oddegilb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaRossaArea, Owner på Villa Rossa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Thank you so much for you review and so glad you found your holiday with us a way to recharge! We also like this chilled autumn feeling and we try to keep our music relaxing during the day and more atmospheric in the evening as you say accompanying the sunset or dinner, and adjusting to something more special depending on the occasion. We are really pleased you noticed and liked it.

And yes you were definitely included in the "family" and breakfast, where everything is fully homemade is very much part of that. So glad you you enjoyed the sunbeds and beach area. Parga is an amazing place for beach lovers and where we are both the swimming and snorkelling are fantastic. Thanks also for the kind words about the restaurant and we hope you will be back sooner than later. All the best!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Veldig gjestfri personale.Vi oppgraderte oss til den nye suiten som var ferdig restaurert 2 uker før. Heilt magisk leilighet på toppen av taket ned by og sjøutsikt. 2 store terrasser eget bad,wc. Stor norsk standar på sengen deilig å ligge i å se ut over sjøen. Høyt under taket og mye gulv plass. God plass til bagasje under skrå vegg på ekstra sengene. Store gode gulvspeil og kjøleskap mulighet å koke kaffi og te på rommet. Frokosten som var med i prisen var nydelig. Valg av alle typer egg og bacon. Skinke, ost, tomat,agurk og syltetøy kornblandinger og frukt. Paien må bare prøves små biter med spinat eller ost, vi kalker nok ikke dette for pai men en form for Pita.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kihrom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaRossaArea, Owner på Villa Rossa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your lovely review and posting these great photos. We are really pleased that you enjoyed your stay at our brand new, state of the art, suites. We have put so much thinking and design in them they really are 'our new baby' and the views, as you say, are truly unbeatable. We also love how close you are to the olive trees from the balcony, they were created with the wish to feel enveloped by nature when in the room and we hope we have achieved it. Also glad you found the room space well planed and convenient for your luggage and everyday comfort.

As for the breakfast, we really pay great attention to a good breakfast, everything we make is homemade including the bread, the jams and the traditional pies that you mentioned. Thanks again and we hope to see you again at our hotel and restaurant.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vi bodde i den eldste bygningen, på det som sikkert er det minste rommet på hele hotellet (rom nr 4, Superior med havutsikt)

Størrelsen til tross, vi elsket rommet vårt,stilen og måten det var innredet på. Sengen var myk og deilig, og vi sov godt hele uken. Eneste er at det burde kanskje vært nevnt når man oppgraderer og betaler ekstra for "Superior" med havutsikt, at størrelsen på rommet er mindre enn normalt, døra ut til balkong er nokså smal og sengen kan ikke ha vært mer enn ca 130 cm. Man skal ikke være veldig overvektige før det ville blitt trangt om natten.
Men ansvaret for denne informasjonen ligger mer hos Apollo som reisearrangør enn hotellet i seg selv. Vi bor gjerne på samme rom neste gang og klarte oss fint i smal seng sammen en uke.

Utsikten fra balkongen var upåklagelig og vi Koste oss med vakker solnedgang hver eneste kveld.

Hotellet har fantastisk personale som gjør alt de kan for at du skal være fornøyd. Det er til enhver tid rent og pent over alt på hele hotellet, og de vasker rommene og bytter håndklær hver dag.

Vi oppholdt oss 6 av 8 dager i loungen på solsengene som tilhører hotellet, og nøt lange, late dager med god mat og drikke der. Absolutt å anbefale

Ingen tvil om hvor vi skal bo neste gang vi skal til Parga

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 975Heidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaRossaArea, Owner på Villa Rossa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2018
Google-oversetting

Dear Heidi,
what lovely photos! And what an honest and really personal review with attention to detail. We always appreciate guests who notice all the little details that make the Villa Rossa special. So you stayed at what we consider probably our most romantic room, precisely because it is small and cosy and has a lovely seaview offering amazing direct sunset views. Truly special!

You are quite right that on our website we do mention that it is 'petite'. With historic buildings like the Villa Rossa, there is only a limited number of changes you are allowed to make in Greece. So we have to respect the original architect's vision!

We are delighted to hear about your 'lazy beach days' at our sunbeds and that you appreciated our hospitable staff and great degree of cleanliness with good changes of fresh towels and also designer beach towels to further enhance that beach time experience along with fine food and cocktails of course.

We are very much looking forward to your next visit. Our warm regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Helt fantastisk hotell, noen rom er små (verneverdig bygning), men med litt organisering går dette helt fint, har ingen betydning når alt annet er så utrolig bra, service, beliggenhet, atmosfæren, restauranten og kun 10 m. til stranden. Har funnet drømme hotellet i Hellas uten tvil, og Parga er jo en utrolig sjarmerende og pen by. Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
2  Takk, MetteVJK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VillaRossaArea, Owner på Villa Rossa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Thank you so very much for your lovely review and we are so glad you found our hotel and restaurant 'fantastic' and had a great holiday. And yes the distance to the sea is genuinely about ten meters! We would love to see you again in Parga and the Villa Rossa Area -we very much believe this is one gem of a charming, pretty coastal town with absolutely beautiful waters. Thanks again, our regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser