“Fantastisk kleftiko. Kanskje”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk kleftiko. Kanskje d møreste kjøttet jeg har smakt.Smilende og blide kelnere. Plutselig tilbake......

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, rogera791
Sakis_Mit, Ιδιοκτήτης på Oasis Tavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Thank you very much for the time you spend for your review! Hope to visit again Poros island and Oasis restaurant!

Anmeldt 5. juni 2019 via mobile enheter

Spist den beste biffen jeg har smakt. Veldig mye mat og meget god vin. Kan absolutt anbefales. Fantastisk god service også.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, 114haraldm
Sakis M, Ιδιοκτήτης på Oasis Tavern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Thank you very much for your review! We hope to come again to our restaurant and enjoy with the same way your meal.

Anmeldt 18. oktober 2017 via mobile enheter

Maten var ikke god, ble syk i to dager etter at vi spiste bare litt av maten og gikk derfra. Personalet var også uhøflige.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, CamiSvingen
Anmeldt 6. september 2017

Vi har igjen tilbakelagt en fantastisk uke i det Saroniske hav. Som alltid besøkte vi Oasis Taverna, denne gang ble det 3 særdeles vellykkede middager der.
Vi koste oss med en perfekt stekt pepperbiff første kvelden, Kleftikoen jeg fikk andre dagen er nok den beste jeg har smakt i Hellas. Den tredje kvelden koste vi oss med Mezes, et herlig utvalg av forretter med en spennende variasjon av snaker. Utsøkt! Rødvinen til Michail (Mike) er som vanlig meget god!
Vi kommer avgjort tilbake til Oasis!

Dato for besøk: september 2017
Takk, Trygve L
Anmeldt 5. september 2017 via mobile enheter

Oasis skuffer aldri, maten er bestandig god. Vi har prøvd det meste, grillet blekksprut, sardiner, calamari, mossaka, dolmades, tiropitakia, oste-saganaki, kylling, lam, svinekjøtt...
Det er alltid liv og røre på kvelden med mye gjester. Er du heldig drar verten Mike Makris i gang med tradisjonell gresk dans 😀

Dato for besøk: september 2017
Takk, 929kristianm

Reisende som så på Oasis Tavern, så også på

Poros, Saronic Gulf Islands

Har du vært i Oasis Tavern? Del dine erfaringer!