Eva Catherine D
Flyplasstransport
3.1 km fra Hotel Megali Ammos House
Aphrodite Studios, Megali Ammos
2.1 km fra Hotel Megali Ammos House
Reception area with free Internet station, library and case weighing scale.
3.1 km fra Hotel Megali Ammos House
3.0 km fra Hotel Megali Ammos House
2.9 km fra Hotel Megali Ammos House
Se flere hoteller i Skiathos
Anmeldt 28. mai 2022

Fantastisk beliggenhet på stranda, som er kjempefin, og en bitteliten gåtur til sentrum. Nydelig frokost og mat generelt (ganske mye dyrere enn andre steder, men har man ferie så har man ferie 👍). Deilige senger og greie rom. Litt vel små syns vi.. For meg som trengte internett for å kunne utføre jobb (ikke ferie) ble det litt krise. Det er svært dårlig her. Det samme er det med fleksibiliteten på kjøkken. Har «dessverre» en datter med litt ulike allergier og intoleranser, som er svært lette å ordne, så spurte om en enkel fruktsalat til lunsj (som de har på menyen til frokost og til dessert til middagen ), men var absolutt ikke mulig å få kl 14.. . Da datt stedet ned på karakter ‘en egentlig … men… anbefales lell

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, agnethef2022
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Vi hadde kombinasjonstur med en uke på Skopelos og en uke på Skiathos. Rommet vårt var nyoppusset og kjempe fint, stor god seng, og kjempe fint bad! Desverre et par ting som trakk ned kvaliteten. Det var vaskedame innom rommet hver dag, men virka som om gulvet aldri ble vasket. Måtte gå med sko inne for å ikke dra med sand og møkk i senga. Kjøkkenet mangla ganske mye standard utstyr noe vi oppdaget når vi skulle lage middag en kveld.
Det var også ganske lytt gjennom utgangsdøra, vi hadde rommet på hjørnet nærmest kjøkkenet på restauranten så det var naturligvis litt støy, ikke veldig sjenerende.
Restauranten som tilhører hotellet hadde veldig god mat, og nydelig utsikt rett over stranda! Anbefaler å reservere bord dagen før, spesielt i høysesongen.
Hotellet ligger 10-15 minutters gange fra sentrum.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, Stine Å
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Bra hotell med hyggelig betjening, fantastisk mat og veldig grei beliggenhet. Rom med utsikt til sjøen som er 20 meter unna. Rommet er fint og rengjøring bra. 👍🏼 Noen i reisefølget er ikke så fornøyd med sengene og dusjen i det tilhørende bygget som ligger på andre siden av veien.

Håper jeg kommer tilbake hit
(på den rette siden). 🙏🏼😁

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, livmarito
Anmeldt 26. juni 2019

Veldig flott hotell. kort vei til stranda bodde i den bakerste bygningen med utsikt mot stranda. God mat på hotellets resturang. Hyggelige ansatte *De som bor i Hellas har begynt å ta vare på gate kattene ved å sette opp matstasjoner med mat og drikke. Står en i megali ammos. ☺Skiathos Cat Welfare Association har stand i Skiathos ga de 1 euro☺ de gjør fantastisk arbeid.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Trudeluttt
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Hotellet ligger nesten rett på stranden. Vi bodde i den bakre bygningen, som ligger 50 m fra stranden. Rommet vårt var et ganske standard rom, men det mangler forheng e.l, til dusjen, noe som medfører at hele badet blir vått. Hotellet har en hyggelig restaurant beliggende rett på stranden. Veldig hyggelig betjening. Det er en fin start på dagen med frokost der. Det er en hyggelig tur på noen få hundre meter fra hotellet før du er i sentrum av Skiathos by.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, KnutT_12