“God mat, rask servering ”
Anmeldelse av Cafe Gustav

Cafe Gustav
Vurdert som nr. 5 av 52 Restauranter i Rønne
Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Trengte noe å spise, og kom overCafe Gustav. God mat og behagelig sted å sitte. Raskt servering. Stor porsjon. Anbefales.
Ligger midt i Rønne.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Bjørn-Arild H

Anmeldt 30. april 2022

Veldig bra og hyggelig personal. Fint sted. Men maten kan bli bedre. Smakløs og fet stjerneskudd. Litt skuffet.

Dato for besøk: april 2022
Takk, lenaa558
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Denne caféen kan anbefales på det varmeste.
Vi var der et par ganger fordi vi synes lunchen var så god.
Nydelig pastasalat med krepsehaler ble min favoritt. De har også diverse moster fra lokalt bryggeri. Sitron og ingefær er helt nydelig.
Vin serveres i små flasker. Helt topp.
Det er fint å sitte både ute og inne, lokalene ligger midt på torget.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, MellyS78
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med ok prisnivå, men det minst velsmakende stjerneskud jeg noen gang har spist. Smakløst, for hardt stekt utenpå og mer eller mindre rå inni. Asparges fra glass smakte ingenting. Salat av dårlig kvalitet..... Kort og godt skuffende.

Takk, Hilde V
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde flere ganger drukket kaffe på dette stedet men nå var det tid for en enkel lunsjrett. Betjening hadde god greie på glutenfrie retter og jeg falt for kylling nachos med guacomole. Retten var varm med masse herlig smeltet ost. Godt utvalg i viner hadde de også.

Takk, 277arnee

Reisende som så på Cafe Gustav, så også på

Har du vært i Cafe Gustav? Del dine erfaringer!