Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk - velsmakende - sørvis som varer”

Papa`s Ristorante Pizzeria
Vurdert som nr. 3 av 46 Restauranter i Middelfart
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 40
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 4. november 2018

Jeg har vært på denne resturanten med ujevne mellomrom de siste 25 år. I går gikk turen igjen til Papa's ristorante. Gode italienske retter, men ikke minst kombinert med svært god sørvis.

Ser allerede fram til neste besøk.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hein L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (198)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 198 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018

Vi besøkte restauranten for middag. Flerre av oss bestilte pizza. Betjeningen var grei, men kanskje litt stresset grunnet mye folk. Lokalet ble fort litt varmt, grunnet høy temperatur i Danmark på dette tidspunktet. Pizzaen smakte godt og vi var generelt fornøyd med måltidet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Geir K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Bra italiensk med autentiske smaker og god service! Fortjener 5 stjerner for en hyggelig og god middag på en koselig plass!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, NorwegianTurists
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

God italiensk mat, rask og hyggelig betjening. Porsjonene er store, så det var vanskelig at få plass til desserten.
Alt i alt et godt måltid etter en lang dags seilas fra Kerteminde.

Dato for besøk: august 2017
Takk, JesperMag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Fint for barnefamilier da det var livlig prat i lokalet. Servicen var god. Prøvde risotto og den var nok ikke det beste vi har spist, men ok.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, LinnB41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Papa`s Ristorante Pizzeria, så også på

Middelfart, Fyn og Sentral-øyene
Middelfart, Fyn og Sentral-øyene
 
Middelfart, Fyn og Sentral-øyene
Middelfart, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i Papa`s Ristorante Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din