Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj med familien ”

Marcantonio Trattoria Pizzeria
Vurdert som nr. 7 av 334 Restauranter i Odense
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Jeg gjerne anbefale dette stedet både til lunsj og middag! God service og deilig italiensk mat som er laget fra bunnen. Vi forsøkte 4 forskjellige retter, og alle var fornøyd. Prøv sjømat pastaen, mmm delicious! Her kommer vi tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Astrid M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (647)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 647 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

I en veldig koselig gate ligger denne flotte restaranten! Vi valgte å sitte ute på benkene noe som var veldig hyggelig. Kelneren veldig serviceinnstilt og hyggelig. Vi valgte tre-retters middag som var anbefalt på egen meny. Tomat og mozarella salat til forrett, spaghetti med havets frukter til hovedrett. Alt smakte fortreffelig! Til dessert fikk vi jordbærterte som også var meget god! Alt i alt et hyggelig besøk og vi kommer gjerne tilbake! Takk for oss!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjerstineb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk pizza og pasta. Perfekt stekt pizza! God service, gunstige priser. Fint miljø. Ingen barnemeny, men lagde barnerett av det vi ønsket.

Dato for besøk: august 2018
Takk, PetterGravas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Store pizzaer, med mye fyll. Bra tiramisu til dessert. Trivelig uteservering. Kan absolutt anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 590hegep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. februar 2018

Vi var to stykker som delte en pizza og en gnocchi.
Begge deler var veldig godt, beste pizzaen jeg har spist i Odense.
100 kroner for pizza/pasta med drikke.
Innredning og atmosfære kunne vært bedre, men godt musikk.

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 306erlat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Marcantonio Trattoria Pizzeria, så også på

Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i Marcantonio Trattoria Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.