Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hit kommer jeg garantert tilbake”
Anmeldelse av Storms Pakhus

Storms Pakhus
Vurdert som nr. 2 av 11 Smått og godt i Odense
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Dette stedet er bare helt fantastisk, det er fint at man kan spise forskjellig mat ut i fra egne ønsker. Det er super trendy med mye mennesker men det føles ikke overfylt. Veldig flinke til å ha antibac overalt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 370monab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
stormspakhus, PR-chef på Storms Pakhus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Tak for besøget - vi ser mye frem til, at du garantert kommer tilbake! :-) Kh Storms.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (194)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 194 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en fantastisk bra mathall. Bygget og omgivelsene gjør at man opplever noe annet enn det resten av Odense har å tilby. Det var god stemning inne og mye mat å velge i. Vi spiste thai, peruviansk, mat fra Venezuela. Alle smakte veldig bra og vi likte godt stedet. I tillegg er det et sted man kan sitte utover kvelden og nye god drikke. Er absolutt vert et besøk hvis man er i Odense.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 558christiank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2020

Storms Pakhus har mange forskjellige stands med mat til hele familien/alle i vennegjengen. Det er noe til alle sammen, og heller ikke så dyrt. Drikkevarene har dessuten studierabatt. Alltid koselig og god stemning her.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AuroraAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020

Vi kom oss frem ved å benytte Google maps, etter å ha lest om stedet i en brosjyre på hotellet. Dette var vel verdt turer til fots! En mathall med ALT. God mat, god drikke, hygge, musikk og mye folk(utover ettermiddagen/kvelden). Det passer for alt fra familier til par eller de som som ønsker en kaffe ved peisen alene. Nyt stemningen og kos deg. Anbefales ved besøk i Odense!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Camilla L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2020 via mobile enheter

Vårt andre besøk på denne flotte mathallen. Flere små eksotiske matboder. Vi valgte Burger Anarchi og kjøpte saftige og velsmakende hamburgere med french fries. Veldig bra!Anbefales!

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, mrifreak68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Storms Pakhus, så også på

Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i Storms Pakhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din