Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod tapas i et koselig lokale”
Anmeldelse av Mr. Torp

Mr. Torp
Vurdert som nr. 111 av 348 Restauranter i Odense
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. januar 2019

Kom hit med kjæresten for å spise tapas. Det er første gangen jeg prøver å spise tapas ute og det blir ikke siste gangen. Veldig god mat og det er en veldig koselig stemning i denne lille restauranten. Jeg fikk chai latte med havremelk til maten, og den var kjempegod! Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AuroraAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 35 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2023
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2024 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: april 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mr. Torp, så også på

Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i Mr. Torp? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.