Vilde R
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Tina van der Zee, Gæsteservice/receptionBest Western Plus Hotel Odense, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2022
Kære Gæst

Tusind tak for den fine anmeldelse, I havde fornøjelsen af vores natportier, der har godbidder til de 4 benede gæster.
Det gldæer os I havde et dejligt ophold

På gensyn
5.2 km fra Best Western Plus Hotel Odense
5.3 km fra Best Western Plus Hotel Odense
Se flere hoteller i Odense
Anmeldt 19. januar 2020 via mobile enheter

Lett å finne og godt med parkeringsplasser. Rommet var rent og greit . Middagen i restauranten var også god og rikelig . Svinekjaken var supermør og smakfull og burgeren akkurat som en burger skal være.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, hilde_se2000
HotelOdense, Receptionist på Best Western Plus Hotel Odense, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2020

Tusind tak for jeres besøg og den fine anmeldelse - vi giver rosen videre.
Og så håber vi på et gensyn her på Hotel Odense.
De bedste hilsener fra receptionen, Linda.

Anmeldt 30. juli 2019

Hotellet ligger ikke særølig sentralt, men har gode parkeringsmuligheter. Rommene er fine og servicen er bra. Spisesalen er den en del av kongress senteret. Frokosten er ok, men jeg vil ikke anbefale å spise middag her, da det er buffet og et veldig "sterilt" lokale.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Christer H
HotelOdense, Receptionen på Best Western Plus Hotel Odense, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2019

Hej,

Tak for deres feedback. Vi beklager lokalet til middag ikke var som forventet, vi blev nødsaget til at renovere gulvet i vores restaurant og køkken og derfor var det rykket midlertidigt til andet lokale, hvor det kun var muligt at få buffet.

Håber i trods middag´s mulighederne ikke var optimale, at i nød jeres ophold.

Hilsen
Receptionen - MIchael.

Anmeldt 11. juli 2019

Vi bodde på hotellet i 3 netter når vi var på ferie i Odense. Vi fikk et rent og fint dobbeltrom, og synes det var fin størrelse på rommet. Betjeningen i resepsjonen var blide, hyggelige og hjelpsomme. Vi hadde fått en ekstraseng som ikke var i orden, dette fikset de med en gang vi sa ifra. Frokosten var grei, men kjedelig med lite utvalg.
Alt i alt likte vi Hotel Odense, og kommer igjen om det skulle passe sånn.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, susanneta75

Hej,

Tak for deres feedback, det værdsætter vi meget.

Håber at kunne byde jer velkommen på Hotel Odense en anden gang.

Hilsen
Michael - Receptionen

Anmeldt 19. februar 2019 via mobile enheter

Vi ankom dette hotellet etter å ha bestilt på Hotels.com.
Dette hotellet ligger ikke langt fra butikk og fastfood.
Vi ble møtt med ei hyggelig dame som snart skulle gi oss ett utrolig hyggelig hotellrom.

Vi fikk hotellrommet vi bestilte og også for en uklagelig pris. Dette var verdt hver eneste krone.
Parkering var gratis og frokost inkludert.
Frokosten hadde godt utvalg med nystekte rundstykker, croissant, og brød.
Egg, bacon og alt hva mer man kunne tenke seg til en frokost.
Hotellrommet var fint, rent og ryddig.
Her har vaskepersonal gjort en helt utrolig jobb. Dette er ett hotell vi garantert besøker igjen.
Prisen er det ingenting å klage på.

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Juliekittelsen
HotelOdense, Chef  på Best Western Plus Hotel Odense, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2019

Kære Julie

Tak, fordi du skrev vedrørende dit nylige ophold hos os.

Vi sætter stor pris på at have dig som kunde, og din feedback er vigtig for os. Ved at fortælle os, hvad du godt kunne lide ved dit ophold, og hvordan vi kan gøre det bedre, hjælper du os med at give dig og andre gæster en førsteklasses oplevelse fremover. Vi håber, at du kommer tilbage, og vi glæder os til at se dig igen.
Hvis der er noget, jeg kan hjælpe dig med fremover, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 20349538 eller tvz@occ.dk
Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at udfylde spørgeskemaet. Vi sætter pris på din loyalitet over for vores brand.

Venlig hilsen

Tina van der Zee
Hotelchef
Hotel Odense
tvz@occ.dk

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt, selv med hund. Pga misforståelse fikk vi først et hundefritt rom, vi ble så oppgradert til en deilig stor suite, langt over våre forventninger! Upåklagelig!
Gratis parkering er også ett pluss.

Hotellets restaurant kan by på en ok middag, men savner bedre utvalg på menyen. Frokostbufféen var simpel, men god nok.

Fine grøntområder rundt hotellet og mange fine gangstier.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, Janka M