Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 161
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 01.10.21
Expedia.com
USD 160
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 02.10.21
Hotels.comUSD 160
Official HotelUSD 160
ZenHotels.comUSD 173
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 022)
Filtrer anmeldelser
1 023 resultater
Vurdering fra reisende
287
412
199
89
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
287
412
199
89
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 023 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Plasseringen er super og frokosten er veldig bra. Har bodd her flere ganger og det er stor forskjell mellom rommene. Noen er veldig slitte. Noen av rommene er også plassert over gaten og har dermed en kronglete vei med lange ganger, gamle heiser etc.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MStavanger1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette H, Front Office Manager på First Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019
Google-oversetting

Kære MKStavanger
Endnu en gang tak for besøget.
Dejligt at høre du synes om vores fantastiske placering og store morgenbuffet.
Vi glæder os til at se dig igen.
De bedste hilsner
MetteH

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Var her en natt i forbindelse med en tur ut med et vennepar. Hotellet er flott. Rent og stilfullt. Rommet var stort og fasilitetene i orden. Frokosten var Akuratt perfekt, og spisesalen praktfull.
Bar og restauranten var stengt under vårt besøk, noen som drar ned litt på helhetsinntrykket.

Hotellet ligger meget sentralt og er lett å finne frem til med bil. Parkering må du stå for selv, men det er ikke store prosjektet å finne ikke langt unna.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lars E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette H, Front Office Manager på First Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2019
Google-oversetting

Kære Lars E
Tak for besøget og anmeldelse heraf.
Er glad for at læse at I nød at besøge vores smukke hotel.
Håber I har mulighed for at komme igen udenfor vores "sommer-lukning" af Bar og Restaurant, som bestemt også er et besøg værd.
De bedste hilsner og på gensyn!
MetteH

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Sentralt og hyggelig hotell. God frokost med greit utvalg av frokost. Svært gode senger. Vi hadde et oppgradert rom. Dette var stort og luftig rom med god plass. Imøtekommende og serviceinnstilt personale. Hotellet ligger ved gågata og alt du trenger er i nærheten.gger sentralt til det meste i sentrum.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Helene R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette H, Front Office Manager på First Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2019
Google-oversetting

Kære Helene R
Tak for besøget.
Vi er glade for at I havde et godt ophold hos os og at vores fantastiske beliggenhed passede Jer.
De bedste hilsner og på gensyn!
MetteH.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Vi ankom om kvelden uten reservasjon, og
ble møtt av en veldig hyggelig og behjelpelig ung dame. Vi hadde superior rom der det var god plass til ekstraseng til vår datter. Ærverdig hotell, sentralt plassert og god service. I tillegg var det en deilig frokost! Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eopsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lui J, General Manager på First Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019
Google-oversetting

Kære eopsvik,
Tak for den fine feedback!
Det glæder mig meget at I havde et godt ophold.
Mvh.
Lui.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Greit hotel i Odense med gang avstand til det meste. Dette er andre gang jeg leier rom på dette hotellet for en gruppe. Hyggelig og service innstilt betjening. God frokost, med bra utvalg. Hyggelig lobby bar. Rommene er greie, men noen av de er litt slitne. Parkering like ved. Hit kommer jeg gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mette H, Front Office Manager på First Hotel Grand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Kære Jan M H
Hvor vi glæder os til at få lov at byde dig velkommen hos os igen.
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, vi sætter stor pris herpå.
De bedste hilsner
MetteH.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser