Overaskende bra

Dette var en veldig fin dyrepark. Blei veldig positivt overasket. Anbefaler barne familier å dra... les mer

Anmeldt 5. oktober 2024
torolavs2020
Fint sted

Veldig fint sted. Stort utvalg av dyr og spisesteder. Ser at dyrene blir tatt godt vare på. Var alt... les mer

Anmeldt 5. oktober 2024
TheBlueTrap
Jessheim, Norge

Anmeldt 5. juli 2019

Selv om dette er en mindre dyrepark, er den innholdsrik nok. Vi brukte 3 timer, inkludert en stopp for kaffe og is. Mest eksotiske dyr (etter vår mening) er kenguru, pingviner og sjø-kuer. Vi kom tett på de fleste dyrene, og det var ikke alt for mye folk siden vi var i parken mot slutten av dagen. Våre ungdommer elsker dyreparker, og var ikke skuffet etter besøk i denne.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Bcborg
Anmeldt 12. august 2018

Dette var en fin ting å gjøre på vei fra Jylland til København. Vi brukte omtrent en halv dag på å utforske parken. Enkel og god matservering og mange interessante dyr. Gratis parkering og studentrabatt på inngangsbilletten. Det eneste negative var at det var litt vanskelig å finne enkelte attraksjoner inne i parken. Gode informasjonsplakater om artene.

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, andersk484
Anmeldt 30. juli 2018 via mobile enheter

Odense Zoo er en veldig fin dyrehage med mange forskjellige dyr. Passer fint for familier som ønsker å vise barna sine dyr fra andre verdensdeler. Egen P-plass.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, timb_rger
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Flott dyrehage. Spennende dyr, gode dyrepassere, meget godt tilrettelagt for handikappede. Vi koste oss, alle sammen (barn på 6,8,12,15 år).

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, linemf1
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Odense zoo ligger fint til nede ved Odense Å, hvor dyrehagen er delt i 2 på hver sin side av åen, forbundet med 3 gangbroer. Dyrehagen er delt opp i forskjellige temaer/land/verdensdel, alt ettersom hvor dyrene stammer fra.
Da vi bor i Odense, er vi så heldige å være zoo venner med årskort, og bruker dyrehagen på jevnlig basis.
Om man er her på dagsbesøk, anbefales det at man kommer tidlig så man har god tid til å se og oppleve det hele. Det er muligheter for å kjøpe mat og drikke inne på området, men også flere steder på området hvor man kan nyte medbrakt.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, bydicte