Måtte vente lenge på servitør, et par av oss fikk servert pizza før noen hadde fått drikke. Maten til resterende gjester kom 45-70 min senere, hvor forretten kom etter hovedretten hos enkelte. Vi fikk ingen informasjon om at maten kom fra forskjellige kjøkken, ingen som beklaget noe, og vi spurte spesifikt om å få maten servert samtidig, noe servitøren kunne bekrefte av vi skulle få. Drikken var drukket opp før maten kom. Maten var helt okei for noen, pizzaen god, enkelte beskrev det som smakløst og som babymat. Servitørene unngikk oss og vi måtte finne dem for å be om mer å drikke. Vi fikk ingen rabatt på regningen etter å ha klaget til manager, bare et tilbud om en gratis kaffe/drink. Men vi ville alt annet enn å bli sittende å vente enda lenger. For all del ikke spis pasta med ragu. To spiste denne og begge ble matforgiftet og kastet opp timer senere.