Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skriver som regel aldri anmeldelser”
Anmeldelse av I Pupi Siciliani

I Pupi Siciliani
Vurdert som nr. 3 av 320 Restauranter i Odense
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Skriver som regel aldri anmeldelser her inne, men dette stedet fortjener det virkelig. Maten, servicen, vinen.. alt var helt perfekt! Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hgthunes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (255)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 255 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

En liten og sjarmerende restaurant med veldig god mat og hyggelig betjening. Porsjonene er relativt små, men vår kelner forklarte at det er meningen at man gjerne bestiller en toretters eller treretters middag. Godt utvalg vin og alkoholfri drikke.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 123Malin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Maten og serveringen var gjennomført, nydelig mat og smaker. Vi spiste forrett ( risboller med lake), middag ( torsk og biff) og dessert (safran pære med karamell,mascarpone is mm). Servering var super og med god informasjon om alle rettene ved servering. Koselig restaurant sentralt i nærhet av gågate. Vi koste oss veldig.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, VigdisJ27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2016 via mobile enheter

Var så heldig å overta et bord som ble ledig like før stengetid. Vennlig og kunnskapsrik betjening. Nærhet til kjøkken. God appetittvekkende duft og fint italiensk miljø.
Nydelig autentisk italiensk mat flott anrettet og alle var fornøyd etterpå.

Dato for besøk: april 2016
Takk, Puntertrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2016

Vi fant restauranten på Tripadvisor og visste ikke hva vi kom til. Det viste seg å være en liten og itntim restaurant med plass til 19 stk. Vi visste ikke hvor store rettene var, vi bestilte forrett, mellomrett og hovedrett. Porsjonene var store så det hadde holdt med 2 retter. Her får du ikke tradisjonelle pasta og pizza retter, men en kulinarisk opplevelse av andre gode råvarer. Mannen min fant seg en ny favorittøl, Amarcord! Dette var en smaksopplevlese på høyt plan! Fantastiske kokker og super service av den behagelige servitøren! Veldig hyggelig atmosfære. Tusen takk I Pupi Siciliani!

Dato for besøk: januar 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sissel H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på I Pupi Siciliani, så også på

Odense, Fyn og Sentral-øyene
 
Odense, Fyn og Sentral-øyene
Odense, Fyn og Sentral-øyene
 

Har du vært i I Pupi Siciliani? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din