Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig lunch”
Anmeldelse av Restaurant Under Sejlet

Restaurant Under Sejlet
Vurdert som nr. 24 av 62 Restauranter i Åbenrå
Prisklasse: USD 12 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og rask service.
Utrolig flott beliggenhet og pen innredning. Nydelig utsikt over stranden. Uteservering tilbys.
Spiste deilige smørbrød.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, evacQ2544HG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 89 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Byens beste utsikt over Lillebælt nytes en kort stund sammen med kaldt drikke før maten står på bordet. Alle retter er håndverksmessig tilberedt og står til langt over forventningene i smak. Betjeningen er hyggelig og serviceinnstilt. Om du kommer sjø- eller landeveien til Åbenrå, er det absolutt et must å avlegge Under Sejlet et besøk.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 515ivers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2017

Restauranten ligger like ved bystranden i Aabenraa. Ok utvalg på menyen, jeg bestilte en spesialitet bestående av ulike typer fisk. Velsmakende, solid porsjon.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Ketil T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Beliggenheten til Under Sejlet er den aller beste, med utsikt ut over sjøen.
Servitørene var blide og vennlige og var tilstede.
Det var en opplevelse bare å sitte ute og nyte utsikten, med et glass
Kald øl, mens vi ventet på maten.
Buffeen søndag var så god at vi bestemte oss for å gjenta besøket.mandag.
Bestilte blåmuslinger, og vi vil anbefale dette på det sterkeste. Perfekt kokt og saltet, og det ble servert i nydelig smijernsgryte. Majonesen var hjemmelaget med god olivenolje og til å spise med skje.Vi ble fortalt at all maten blir laget fra
bunnen av, og det gjenspeiler seg i smaken.
Parkeringsmuligheter i havnen både for bobiler og vanlige biler.
Denne restauranten kan de være stolt av i Aabenraa.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Pia W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rohrberg2016, Direktør på Restaurant Under Sejlet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2016
Google-oversetting

Hei

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-) :-)

Ønsker dere en gledelig jul og et bragende gott nyttår

De bedste hilsner

Peter
Restaurant Under Sejlet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

En meget hyggelig restaurant med vennlig betjening. God mat med rimelige priser.

Fantastisk utsikt over havet og en barnevennlig strand med flere aktiviteter for barn.

Flott for bobil entusiaster med tanke på at det 10 meter unna er parkering og plass for å være der over natten.

Vi kommer igjen:-) Joakim

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Joakim O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
rohrberg2016, Direktør på Restaurant Under Sejlet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2016
Google-oversetting

Hei Joakim

Tak for den flotte anmeldelse :-) :-)

Ønsker deg og din familie en rigtig gledelig jul og et bragende gott nyttår

De bedste hilsner

Peter
Restaurant Under Sejlet

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Under Sejlet, så også på

Åbenrå, South Jutland
 
Åbenrå, South Jutland
Åbenrå, South Jutland
 

Har du vært i Restaurant Under Sejlet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din