Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint lokale”
Anmeldelse av Soegaards Bryghus

Soegaards Bryghus
Vurdert som nr. 36 av 281 Restauranter i Ålborg
Prisklasse: USD 14 - USD 54
Kjøkken: Dansk, Bryggeripub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. januar 2019

Var her på en tidlig middag. Vi ble servert god drikke av servicevennlig betjening.
Lokalet er flott med ett lite minibryggeri i midten. Jeg bestilte spareribs som ikke var helt topp, noe seig men tilbehøret var bra. Dei andre rundt bordet var stort sett fornøyd.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, KeLe68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (505)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 505 anmeldelser

Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Øl smakingen var interessant og omvisningen var hyggelig og lærerik.
Lunsjen kunne vi helst tatt et annet sted.
Ikke bra!
Ventet leeeeenge på vann på bordet, kald mat, ustekt veggis burger.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 711maritk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Lisa S, Ejer på Soegaards Bryghus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Kære Marit
Tak for tilbage melding på Jeres besøg, selvom det tilsyneladende var en blandet fornøjelse.
Jeg har nu spurgt den tjener der serverede for jer på dagen og derfor syns jeg at ville tilknytte følgende kommentarer til din kritik :
I kommer i et større forudbestilt selskab, hvor der ikke var bestilt mad til en vegetar.
Derfor og fordi det er på en lørdag og restauranten var fyldt med gæster, opstår der ventetid på maden.
Der var 2 af gæsterne i selskabet der havde bestilt vand og igen også på drikke varene var der ventetid
Der blev spurgt både efter maden var serveret og ved afregningen om alt var i orden- hvilket der blev svaret ja til.
I har bestilt vores ølsamgning " Hele Turen" hvor der er en tallerken anretning med kolde retter og lidt lunt.
Jeg syntes det havde været dejligt om du havde givet din mening tilkende på dagen og på stedet, for så havde vi måske haft en chance for at råde bod på den dårlige oplevelse.
De bedste hilsner
Lisa Søgaard

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Dette er en av mine favorittplass i Aalborg. Nydelig vær gjorde at vi satt ute. En hyggelig serveringsdame sørget for at en kald øl kom raskt på bordet. Maten fikk vi bestilt og til tross for at det var mye folk i resturangen, ble maten raskt servert. Sildetalerkenene smakte fortreffelig.

Dato for besøk: august 2018
Takk, ksh44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Besøkte restaurantem for en tidlig middag, og bestilte ølgryte med storfekjøtt og chorizo, og shortribs med utrolig gode pommes frites. Fikk hveteøl med hint av appelsin til maten, passet veldig godt. Vi satt inne og det var et koselig lokale og god service.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Cylone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Vi kom til Bryghuset etter en rask tur rundt i sentrum. Vi startet opp med en kald øl, og den smakte bra. Vi var 4 personer til bords, og bestilte forskjellige retter. Maten ble servert ganske raskt og var varm og god, så alle varfornøyde. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Soegaards Bryghus, så også på

Ålborg, North Jutland
 
Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Soegaards Bryghus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.