Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette ble lunchfavoritten”
Anmeldelse av Den Bette Kro

Den Bette Kro
Bestill bord
2
søn. 19.9.
20:00
Vurdert som nr. 15 av 277 Restauranter i Ålborg
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 43
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020

Dette ble en favoritt og stamstedet den uken vi var i Ålborg. Vi hadde i alle fall 5 luncher her, og fikk smakt på mange gode retter. Maten her er nydelig, lokalet er intimt, romantisk og koselig, og betjeningen superhyggelig. Og prisene er absolutt greie. Det er ikke mulig å finne noe negativt å si om dette stedet. Anbefales varmt.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 149 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Liker du danske smørbrød med øl og snaps, så er dette riktig sted. Vi kom dit litt sen ettermiddag uten å ha bestilt bord. Vi ble godt mottatt og raskt tildelt bord. Lokalet er svært hyggelig, tradisjonell dansk kro. Maten var nydelig - ingenting å trekke for. God service, hyggelig betjening og deilig mat. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Pitten190479
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk! Sjarmerende dansk plass❤️spiste stjerneskud, og det var noe av det beste jeg noen gang har smakt hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sonjakristim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020

Har nettopp kommet hjem fra et par dager i Aalborg sammen med en kamerat. Som alltid havnet vi på Den Bette Kro. ikke bare en, men to ganger. Det har blitt slik at hver gang vi er i Aalborg går vi hit for å spise. Det er flere grunner til at vi havner her, men de viktigste er: Fantastisk god mat fra det danske kjøkken, Vel verdt prisen. Og, ikke minst, svært hyggelig og hjelpsom betjening.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 611reidarj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019 via mobile enheter

Dette er prima danske smørrebrød. Veldig godt og betjeningen var ganske hyggelige.

Det er ikke akkurat billig, men veldig bra og jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 228jesperb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Den Bette Kro, så også på

 

Har du vært i Den Bette Kro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din