“Vi dro til Aalborg, og hadde”
Anmeldelse av Brdr. Price Aalborg - STENGT

Brdr. Price Aalborg
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Vi dro til Aalborg, og hadde bestilt bord. Vi fikk fantastisk mat. Vi spiste Carpaccio til forrett, og pepperbiff til hovedrett.
Et veldig bra sted, flott oppfølging og god service.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, KnutL105

Anmeldt 17. august 2020

Vi var 4 stykker og bestilte dagens. Da får du forrett eller dessert i tillegg til hovedretten. Vi fikk et koselig vindusbord, nydelig mat og hyggelig servering, og attpå til en nydelig vin til en fornuftig pris. Dette var meget bra.

2  Takk, JonMortenJ
Anmeldt 9. august 2020

Vi var 8 stykker på familie middag. ble kjempe godt mottatt og veldig hyggelig personalet.
Maten var kjempe god og ikke alt for dyrt. Dette stedet anbefaler jeg absolutt til andre.
Anbefales.

2  Takk, giceder
Anmeldt 7. desember 2019 via mobile enheter

Firmatur med med forhåndsbestilt meny til 13 stk. Ble møtt med en vennlig tone fra hyggelig betjening. Dette drar opp totalvurdering ihvertfall et hakk for maten burde vært i en annen liga på et slikt sted. OK forretter, men tynne senete biffstykker og bein i torsken gir ikke den helt store matopplevelsen. Helt standard middelmådige desserter, og vinpakken var grei nok. Ved en forhåndsbestilling av meny vet de hva de skal servere og burde ta seg bedre tid til å la det bli en god matopplevelse. Hyggelig atmosfære men alt for stiv pris i forhold til hva som ble servert. Blir nok en annen restaurant neste gang for det er mye bra å velge blandet i denne byen.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Olav H
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste en sein middag på stedets uteservering. Koselig atmosfære, hyggelig betjening. Passe ventetid på maten. Maten servert på en enkel og grei måte uten mye pynt og stæsj. Fantastisk god mat. Valgte en mixed grill rett. Kjøtt og sauser var helt fortreffelig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Tourist118747