“Veldig god mat”
Anmeldelse av La Bottega

La Bottega
Vurdert som nr. 30 av 463 Restauranter i Ålborg
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi var innom Ålborg kun en kveld og ville spise et sted som hadde god mat og ikke var så dyr. Det fant vi i Bottega. Vi satt inne men de hadde masse plass ute også. Vi spiste pizza og pasta og alle de fire rettene vi hadde var utmerket. Pastaen var riktig kokt hadde gode sauser og var passe mengde til at man ble mett men ikke så mett at desserten måtte forsakes. Derfor ble det en tiramisu til dessert. Restauranten kan absolutt anbefales.

2  Takk, 558christiank

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Det sies at en god restaurant kjennetegnes av sine oliven. Det stemmer. Utsøkt enkel -men meget god pizza. Super betjetening. Vakker bakgård.

Takk, maritamundsen
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Utrolig god hjemmelaget pasta og pizza. Ble veldig positivt overrasket over denne lille restauranten. Perfekt til lunsj. Hyggelig uteplass i bakgården.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Terje J
Anmeldt 7. mai 2019

Syntes ikke det var så enkelt å finne italiensk pizza i Aalborg, men fant dette stedet via Tripadvisor, og tok turen. Vi booket siste bordservering for kvelden siden det var fullt ellers. Stedet bærer litt preg av å være kafe (?), og ikke restaurant. Stedet er Tydligvis åpent på dagtid da de selger skinke og annet. Og gjøres altså om til restaurant senere. Følte ikke helt på koselig italiensk stemning på dette stedet, litt trang og ukoselig. Men pizzaen som vi kom for var god da! Den anbefales, og tydelig det er mange som setter pris på den for det var mange innom som hentet take away.

Dato for besøk: april 2019
Takk, HegeNilsen
Anmeldt 13. april 2019 via mobile enheter

Maten var kjempe god og servicen var bra! Mye av maten var knall god, men noen av pastarettene kunne vært hakket bedre. Spesielt pizzaen med sylta rødløk var PERFEKT! Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: april 2019
3  Takk, 225rebekkah

Reisende som så på La Bottega, så også på

Ålborg, North Jutland

Har du vært i La Bottega? Del dine erfaringer!