Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 127
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Expedia.com
USD 134
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 134
USD 117
Vis tilbud
Hotels.comUSD 134
eDreamsUSD 127
CheapTicketsUSD 134
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (62)
Filtrer anmeldelser
62 resultater
Vurdering fra reisende
35
15
9
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
15
9
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 62 anmeldelser
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme til Kompas Hotel. Jeg har overnattet her over 20 ganger siden 2003. Hotellet har fått en fin ansiktsløfting etter oppussingen, men har klart å holde sitt personlige preg. Frokosten (morgenmaden) er god med rikt utvalg. Et stille og rolig hotell som ligger i gangavstand til sentrum. Det et også flere gode restauranter i området. Det er også en Rema 1000 butikk 100 meter fra hotellet. Greit med parkeringsplasser både hotellets og offentlige.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Stein_Nost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kikkenborg, Direktør på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020
Google-oversetting

Kære Stein

Tusind tak for besøget og for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen.

Med venlig hilsen

KOMPAS Hotel Aalborg

Bo Kikkenborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Kompas Hotel i Aalborg ligger sentralt i byen.
Kommer du med bil er det enkelt og greit å finne fram til hotellet. Parkering finnes like utenfor hotellet mot betaling. Vår anbefaling er å betale for parkeringa inne i hotellets resepsjon, for da fordums hotellets gunstige pris.
Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av en hyggelig og serviceinnstilt person i resepsjonen. Rommet vi fikk holdt en veldig god standard.
Hotellets frokost var også bra.
Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 52Herman52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kikkenborg, General Manager på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019
Google-oversetting

Tusind tak for besøget og jeres anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen.

Med venlig hilsen

KOMPAS Hotel Aalborg


Bo Kikkenborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019

Virket som hotellet var nyopppusset. Rent og pent på rommet og ellers. Stor frokostsal og god frokost med stort utvalg. Forholdsvis sentralt. Det som trakk ned var lademulighetene for elbil. De reklamerte for elbillading på small danish hotel sine sider. Og riktig nok 2 plasser var oppmalt og vanlig stik eller industristik var mulig på 16 amp kurs.
Det tok da 28 timer å lade min I-pace elbil. Synes en skikkelig ladeboks burde være minimum når en reklamerer for lading. Kan og være brannfarlig å lade rett fra en slik kurs.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, ArildI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kikkenborg, Manager på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019
Google-oversetting

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for dine pæne ord om os og også rigtig glad for din tilbagemelding omkring vores lade mulighed. Jeg vil straks kigge på en andel løsning, så vi også på dette område vil kunne leve op til gæsternes ønsker. Opladning på 28 timer er selvfølgelig ikke i orden og sikkerheden skal selvfølgelig også være i top. Vi vil sørge for at der bliver udvidet med ladestander til type 2.

De bedste hilsner

KOMPAS Hotel Aalborg

Bo Kikkenborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Over all forventing! Familie på fire som deler rom. I motsetning til «vanlige» hoteller hvor man gjerne får en sovesofa til barna,så har de her køyeseng! Genialt! Bra Internett,god,enkel frokost,sentralt i Aalborg,lett å finne frem med bil og parkering utenfor. Gangavstand til sentrum. Rent,relativt nytt og rolig. Hyggelig betjening! Verdt pengene! I tillegg ligger Rema1000 rett ved,så skulle man trenge noe så er det tilgjengelig.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, linejaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2019

Nytt hotell med grei beliggenhet.
God service fra et serviceinnstilt personale.
Hotellet var helt fullt men personalet var effektive og forekommende.
Parkering mot avgift.
Stille og fredelige omgivelser.
Vi kommer tilbake også en annen gang.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, RolfEH2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser