Gisle Å
Anmeldelse av Kompas Hotel Aalborg
4,0 av 5 boblerAnmeldt 16. juli 2020via mobile enheter
Bo Kikkenborg, DirektørKompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. juli 2020
Tak for besøget og jeres fine tilbagemelding. Vi glæder os til at se jer en anden gang.

Bo
1.0 km fra Kompas Hotel Aalborg
16.7 km fra Kompas Hotel Aalborg
Se flere hoteller i Ålborg
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Alltid hyggelig å komme til Kompas Hotel. Jeg har overnattet her over 20 ganger siden 2003. Hotellet har fått en fin ansiktsløfting etter oppussingen, men har klart å holde sitt personlige preg. Frokosten (morgenmaden) er god med rikt utvalg. Et stille og rolig hotell som ligger i gangavstand til sentrum. Det et også flere gode restauranter i området. Det er også en Rema 1000 butikk 100 meter fra hotellet. Greit med parkeringsplasser både hotellets og offentlige.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, Stein_Nost
Kikkenborg, Direktør på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020

Kære Stein

Tusind tak for besøget og for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at se dig igen.

Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Kompas Hotel i Aalborg ligger sentralt i byen.
Kommer du med bil er det enkelt og greit å finne fram til hotellet. Parkering finnes like utenfor hotellet mot betaling. Vår anbefaling er å betale for parkeringa inne i hotellets resepsjon, for da fordums hotellets gunstige pris.
Da vi ankom hotellet, ble vi møtt av en hyggelig og serviceinnstilt person i resepsjonen. Rommet vi fikk holdt en veldig god standard.
Hotellets frokost var også bra.
Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2019
1  Takk, 52Herman52
Kikkenborg, General Manager på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2019

Tusind tak for besøget og jeres anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen.

Anmeldt 6. september 2019

Virket som hotellet var nyopppusset. Rent og pent på rommet og ellers. Stor frokostsal og god frokost med stort utvalg. Forholdsvis sentralt. Det som trakk ned var lademulighetene for elbil. De reklamerte for elbillading på small danish hotel sine sider. Og riktig nok 2 plasser var oppmalt og vanlig stik eller industristik var mulig på 16 amp kurs.
Det tok da 28 timer å lade min I-pace elbil. Synes en skikkelig ladeboks burde være minimum når en reklamerer for lading. Kan og være brannfarlig å lade rett fra en slik kurs.

Dato for oppholdet: september 2019
1  Takk, ArildI
Kikkenborg, Manager på Kompas Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2019

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for dine pæne ord om os og også rigtig glad for din tilbagemelding omkring vores lade mulighed. Jeg vil straks kigge på en andel løsning, så vi også på dette område vil kunne leve op til gæsternes ønsker. Opladning på 28 timer er selvfølgelig ikke i orden og sikkerheden skal selvfølgelig også være i top. Vi vil sørge for at der bliver udvidet med ladestander til type 2.

De bedste hilsner

Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Over all forventing! Familie på fire som deler rom. I motsetning til «vanlige» hoteller hvor man gjerne får en sovesofa til barna,så har de her køyeseng! Genialt! Bra Internett,god,enkel frokost,sentralt i Aalborg,lett å finne frem med bil og parkering utenfor. Gangavstand til sentrum. Rent,relativt nytt og rolig. Hyggelig betjening! Verdt pengene! I tillegg ligger Rema1000 rett ved,så skulle man trenge noe så er det tilgjengelig.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, linejaa
Anmeldt 5. juni 2019

Nytt hotell med grei beliggenhet.
God service fra et serviceinnstilt personale.
Hotellet var helt fullt men personalet var effektive og forekommende.
Parkering mot avgift.
Stille og fredelige omgivelser.
Vi kommer tilbake også en annen gang.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, RolfEH2014