Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suverent god biff, relativt billig måltid ”
Anmeldelse av Bof Og Vin

Bof Og Vin
Vurdert som nr. 26 av 274 Restauranter i Ålborg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Suverent god biff, relativt billig måltid og gode viner til gode priser. Vi spiste både mørbrad og sirloin, både røde og medium, og alle var stekt akkurat slik vi ønsket. Vi måtte vente litt ekstra pga en ville ha kylling, men fikk beskjed om det da vi bestilte. Veldig hyggelig service, om enn litt treg. Det tok noe tid før vi fikk bestilt og før de ryddet av bordet, men ikke mer enn at det gikk helt greit. Restauranten var full. Garantert verdt et besøk om du vil ha biff i Aalborg!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, IJDH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 53 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Liten og hyggelig restaurant. Dekorative retter, perfekte biffer. Husets vin i toppklasse. Kommer definitivt tilbake, min favoritt i Aalborg.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Severinsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Meget bra mat og god øl i hyggelige lokaler, litt mye lys. Hyggelige servitører som gjorde kvelden ekstra fin

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, rasmussen-eirik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Kjempe hyggelig og immøtekommende betjening! Fantastisk god mat til en fornuftig pris. Vil absolutt tilbake hit! Anbefales på det sterkeste til alle som er i Aalborg!

Dato for besøk: september 2018
Takk, kajashanstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

En meget hyggelig opplevelse. God salatbar. Deilig biff, bakt potet og tilbehør. Meget koselig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Liv R T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bof Og Vin, så også på

 
Ålborg, North Jutland
Ålborg, North Jutland
 

Har du vært i Bof Og Vin? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din