“Aalborgs beste!?!”
Anmeldelse av Bof Og Vin - STENGT

Bof Og Vin
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Svært god mat - og drikke! -og hyggelig betjening! Og helt nydelig med Ripasso som husets vin 😅 Ta med deg kjæresten din hit! Det er det verdt 😊

Takk, Jan Terje E

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Super god biff og spareribs.. Bakt potet og grønnsaker til smakte utmerket! God service, og fin beliggenhet midt i sentrum.

Takk, Martin K
Anmeldt 22. mai 2022

Vi var her den 18, mai og bestilte månedens meny oksemørbrad, Beste biffen vi har smakt ever, med forrett og dessert ble dette en kjempegod opplevelse,

Dato for besøk: mai 2022
Takk, astridf847
Anmeldt 29. april 2022

Sendte tilbake første biffen. Den var komplett skosåle. Neste var fin, men den lå på glovarm støpejern så den stekte videre og ble tørr. Hele feilen med dette stedet ligger i å servere biffene i glovarmt støpejern. De burde skaffe seg alminnelige tallerkener. Ellers hyggelig sted. Veldig god pommes frites.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Sagene G
Anmeldt 27. september 2021

En overraskelse å komme inn i meget enkle lokaler, og møtes med en totalt tilstedeværende servitør med full kontroll. Vi fikk biff som er topp tre hittil i mitt liv, og som var perfekt medium rare, og gjorde seg ferdig på jernplate. Kvinnen som reddet kvelden het Linnea med 2 n'er, og fulgte oss hele kvelden. Hun har bakgrunn i Skagen, og forstår norsk godt. Hun får denne hilsenen fra meg, skrevet av Hans Børli:

En kvast linnea
Ennå bevarer jeg

minnet om deg, jente.

Du var så vakker,

du lyste som en villblomst

på dansegolvene i min ungdom.

Aldri turde jeg by deg opp,

jeg var for grov og grå,

hadde for store, dumme hender,

for snauslitt sjeviotdress.

Du danset ut med en annen

-og forsvant for meg

i årenes blå dis av avstand.

Men ennå bevarer jeg

det skjære minnet om deg

djupt i mitt skrukkete gamle sinn.

Det er som en kvast linnea

varsomt holdt i

en kvaesvart tømmerhogger-neve.