Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 108
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 108
Vis tilbud
Trip.com
USD 102
Vis tilbud
Hotels.comUSD 108
eDreamsUSD 108
Agoda.comUSD 118
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
11
19
7
2
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11
19
7
2
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 41 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Lite og trangt. Halvtomme dusj/såpeflasker. Ikke holder for såpe i dusjen. Ofte tomt med pålegg og må stå i kø for å koke egg i matsalen. Hvis formålet er å kose seg en helg anbefales ikke dette hotellet.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Rune R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zleep Aalborg, Andet på Zleep Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Kære Feristene,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi beklager i havde en dårlig oplevelse med vores morgenmad. Har vi mange gæster kan det godt være lidt fyldt i morgenmadsbuffeten, og derfor anbefaler vi til vores gæster at fordele sig lidt, selvom vi godt er ved dette kan være svært.
Vores værelse er lidt mindre, da vi i stedet prioriterer en komfortable seng.
Vi håber i havde et godt ophold trods manglerne.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Vi var to voksne og to barn (et barn på 1 år og et barn på 2,5 år). Babyseng kunne leies men fulgte ikke med rommet (heldigvis hadde vi med selv. Det var en køyeseng på rommet som de tenkte to åringen skulle sove i, uten skikkelig sengekant. Når vi tok inn reisesengen inn på rommet var det bare så vidt det var plass til denne (vi har en av de smaleste sengene).

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Veronica S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zleep Aalborg, Andet på Zleep Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Kære Veronica S,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at havde et godt ophold på hotellet.
Vi beklager den manglende plads på rommet.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019

Stilrent og moderne hotel. 10 min gange fra handlegaten. Fast og god seng. Moderne og stilrent interiør. Parkering mot betaling i Qpark annlegg rett bak hotellet. Betalte 80 dk for 1 døgn.
Vi bodde her 1 natt. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnetteLM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zleep Aalborg, Andet på Zleep Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Kære AnetteLM,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at du fandt hotellet stilrent og moderne, med en god beliggenhed.
Vi er glade for at du synes om vores senge og at du havde et godt ophold.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019

Vi er familie på tre - voksen og to barn - som bodde på Zleep i juni 2019. Hotellet fremstår som nytt, og har en sentral beliggenhet.

Rommene er veldig små, men er OK renholdt.

Problemer er at det er ingen aircondition og når det er varmt ute så er det ingen sirkulasjon av luft på rommet. I tillegg er familierommene vendt mot gaten hvor det er mye støy på natten, så du kan ikke ha vinduet åpent. Vi spurte om vi kunne få rom vendt mot andre siden, men fikk beskjed om at alle familierom er på samme side av bygget. Lite gjennomtenkt! Vi spurte om vi kunne bytte til to enkle rom, og fikk beskjed om at dette ikke lot seg gjøre selv om resepsjonisten bekreftet at hotellet ikke var fullt.

Frokosten bør man ikke kjøpe - dårlig utvalg, bord som ikke ble vasket, gulv som var full av gris og fraværende betjening.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Caspar M L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zleep Aalborg, Andet på Zleep Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Kære Casparml,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade at i fandt hotellet og dets placering god. Vi beklager at vi ikke har nogen aircondition på hotellet.
Vi er kede af at i havde en dårlig oplevelse med vores frokost, men vi håber i havde et godt ophold.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2019 via mobile enheter

Fint og billig hotell med sentral beliggenhet. Gode rom og veldig god service fra de ansatte. Fikk byttet rom 00:30 på natten uten spørsmål pga rennende vann på badet som aldri sluttet. Grei størrelse på rom og god standard

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, A9463LEkennethr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Zleep Aalborg, Andet på Zleep Hotel Aalborg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2020
Google-oversetting

Kære A9463LEkennethr,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at du havde et godt ophold på hotellet.
Vi beklager problemer med rendende vand, men vi er glade for at det blev løst og at du fik et nyt værelse.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser