Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
USD 99
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 98
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Hotels.comUSD 99
PricelineUSD 99
eDreamsUSD 99
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (260)
Filtrer anmeldelser
260 resultater
Vurdering fra reisende
15
75
91
52
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15
75
91
52
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 260 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Bestilte rom her via Colourline. Vi hadde Comorore rom. Små bad men det fungerte helt ok. Dette er billige rom i forhold til andre hoteller i nærheten. Helt grei frokost også. Vi kommer sikkert til å bestille rom her neste gang, hvis bare skal være her et par dager.

Romtips: comodore rommene er ok
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kyrre F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Stygt bad, lite rom, vasket ikke rommet mitt, men veldig grei beliggenhet og praktisk rom. God verdi for prisen Fikk god betjening av de som jobbet her og det er praktisk og enkelt og parkere i parkeringshuset rett med hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, ben10buksesleng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Skal du ha noe "billig" i Ålborg sier mange så er dette ok. Tenk litt over å se på alternativene du har, nabohotellet over gaten gir deg ca samme pris for en langt hyggeligere opphold. Vi er en liten familie som skulle på en kort weekend tur og tenkte , ja la oss prøve.
Vi ble møtt av sterk lukt av narkotika i gangen, rommet kan umulig ha vært godt ryddet,for der var det tydelige tegn til oppkast merker flere steder på gulvet. At stup fulle folk som løp i gangene å banka på alle dørene kan ikke hotellet noe for men det er heller ikke normalt..
Frokosten som ikke heller er inkludert var ikke all verdens, det er mange flotte kaffer i nærheten som tilbyr mye herlig dansk mad.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, johantonnevold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

Var her i forbindelse med reise sammen med jobb. Ligger veldig sentralt og greit til. God frokost med greit utvalg, et lite utvalg av drikkevarer og snacks i resepsjonen. Greit oppholdssted i lobbyen. Rommene var små lugarer, en køyeseng og skrivebord og litt garderobeplass. Lite bad med toalett og dusj. Dusjen var dog ikke så imponerende, da dusjhodet som er lite med lite trykk sitter fast i taket. Er også bare et forheng som hindrer hele resten av badet å bli vått. Men ellers helt greit. Veldig overkommelige priser.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, HeiStra91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Positivt: fint rom, hyggelige ansatte, nærme butikker.

Negativt: veldig lite rom, dårlig frokost altså veldig enkel.

Alt i alt bra hotell for dem som skal være der i en kort tid. Du får rett og slett det du betaler for.
Jeg hadde selv commodore, merket at badet var ekstremt lite og vil nok ikke dra dit igjen til tross for en fantastisk beliggenhet og service.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 636idaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser