Sjarmerende å gå i Jomfru Ane Gade med alle menneskende, barene , restaurantene og cafeene. Satt oss ned og tok oss noe drikke i varmen og solen.
Var der på formiddagen , kan tenke meg at på kveldstid må være et yrende liv der.
Alltid moro å ta turen innom gaden for å ta en øl og prate litt. Ofte veldig mange mennesker på fredag og lørdag fra kl 23-... da er set vanskelig å finne en plass å sitte så du må være forberedt på å gå rundt eller stå. Resten av tiden er det mye roligere. Gaden er vært et besøk, når du er i Aalborg.
Har du lyst på fest og moro er Jomfru Anes Gade i særklasse! Her finnes det meste av forskjellige festesteder. Heldigvis finnes det også rolige steder bare en liten spasertur unna!
2 gang jeg er der nå, alltid like bra! Sykt mange folk,billig drikke, masse utesteder i gata
Aalborg er en brutal fest by
Gaten er relativ kort, men allikevel er det presset inn mange steder å gå innom. Ikke sted å gå for å spise, men for å drikke øl og drinker. Vi var aldri der sent om kvelden, men på ettermiddagen og formiddagen. Godt med folk og liv allerede da. Kamp om plassene ute der solen kan glimte til.
Dette er partygate nr 1. Her er det nok av brune puber og barer. Priskrig på øl og shot så her er det flere steder å velge mellom. Det var release på Tuborg julebrygg denne dagen så det var smekk fullt i gata og topp stemning.